E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Avrupa'da yeni kadrolar---

İşte Avrupa'da yeni kadrolar

İşte Avrupa'da yeni kadrolar
05 Şubat 2013 - 16:35 borsagundem.com

Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa sınavı öncesi değişikliklerle birlikte yeni kadroları UEFA'ya bildirdi. İşte kadrolar...

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz F.Bahçe, yeni transferleri ile güncelledikleri kadrolarını UEFA'ya bildirdi.
20 Şubat'ta şampiyonlar ligi 2. tur ilk maçında Schalke ile karşılaşacak Galatasaray, tur öncesi kadrosundaki değişiklikler UEFA tarafından yayınlandı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 maçları öncesi kadrosunu Didier Drogba, Wesley Sneijder ve Aylut Erçetin'i de ekleyerek güncelledi.
Sarı-kırmızılılar, sezon başında listede bulunan Cris'i, Kayserispor'a kiralanan Ceyhun Gülselam'ı ve Sivasspor'a kiralanan Sercan Yıldırım'ı ise listeden çıkardı.
F.BAHÇE 4 İSMİ KADRODAN ÇIKARDI
UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına giren ve Belarus'un BATE Borisov takımı ile eşleşen Fenerbahçe de UEFA'ya yeni kadrosunu bildirdi.
Sarı lacivertliler sezon başında UEFA'ya gönderdiği listede yer almayan Salih Uçan'ı da listeye eklerken yeni transferlerden Reto Ziegler ve Webo'nun da adı UEFA'ya bildirildi. Emre Belözoğlu ise Atletico Madrid ile kupada mücadele ettiği için adı güncelenen listede yer almadı.
Fenerbahçe'den ayrılan Özgür Çek, Alex de Souza ve Henri Bienvenu kadrodan çıkartılırken, Kocaman'ın  Avrupa'da düşünmediği Orhan Şam Avrupa kadrosuna giremedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)