E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Aykut Kocaman'ın transfer raporu---

İşte Aykut Kocaman'ın transfer raporu

İşte Aykut Kocaman'ın transfer raporu
29 Aralık 2012 - 17:21 borsagundem.com

Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği raporun ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı

Fenerbahçe'de gözler transfere çevrilirken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği raporun ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. 4 transfer yapmayı planlayan sarı lacivertlilerde bunlardan iki tanesinin direk ilk 11'de forma giyecek kapasitede olacağı, diğer ikisinin alternatif olarak kadroya dahil olacakları öğrenildi.
Savunmanın göbeğinde Yobo'nun Afrika Uluslar Kupası'na katılacağı için ocak ayının büyük bir bölümünde kadroda olmayacağını düşünen, ayrıca Nijeryalı futbolcunun yanında görev yapan Bekir ve Egemen'den istediği verimi alamayan Aykut Kocaman'ın kaliteli, ilk 11'de direk olarak görev yapacak bir stoper transferi talep ettiği gelen haberler arasında.
Sarı-lacivertlilerin sezon başında ilgilendiği Montpellierli Mbiwa ve Portolu Rolando gibi isimler stoper transferi listesinin üst sıralarındaki adaylar.
Sol bek mevkisi için alternatif olacak bir isim üzerinde duran Fenerbahçe yönetiminin eski oyuncuları Reto Ziegler ile her konuda anlaştıkları ve resmi imzaların transfer döneminin başlaması ile birlikte atılacağı öğrenildi.
Orta saha da sağ kanat bölgesine de direk ilk 11'de forma giyebilecek çapta bir transfer planlayan Sarı-lacivertli yönetimin Sevilla'da forma giyen Reyes için 4 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu, İspanyol kulübünün de bu teklife sıcak baktığı gelen haberler arasında.
Forvette ise Sow'un yükselen performansı nedeniyle sistem değişikliğine gitmeyi düşünmeyen Aykut Kocaman'ın, Senegalli oyuncunun alternatifi olabilecek ve yabancı kontenjanı dışında olacak bir ismin üzerinde durduğu ileri sürülüyor.
Bu ismin daha önce Fenerbahçe'ye dönmek istediğini açıklayan Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Mert Nobre olabileceği iddialar arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)