E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Borsa Gündem’in yayınladığı Kabine, işte Erdoğan’ın açıkladığı Kabine: Aynı liste---

İşte Borsa Gündem’in yayınladığı Kabine, işte Erdoğan’ın açıkladığı Kabine: Aynı liste

İşte Borsa Gündem’in yayınladığı Kabine, işte Erdoğan’ın açıkladığı Kabine: Aynı liste
03 Haziran 2023 - 23:50 borsagundem.com

Borsa Gündem, Türk basınındaki farkını bir kez daha gösterdi, bu 'ilk' medya tarihine geçti... Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni "Kabine'yi, isim isim dakikalar öncesinden yayınladı.

BORSAGÜNDEM.COM

Borsagundem.com, özel habercilikteki öncülüğünü ve gücünü bir kez daha kanıtladı. Bu akşam sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın merak içinde beklediği tarihi ‘Yeni Kabine’ heyecanını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beştepe’deki yaptığı açıklamasından dakikalar önce paylaştı; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyelerinin isimlerini yayınladı.

"İşte yeni Kabine" manşetiyle Türk basınında ilk kez Borsagundem.com'da yer alan ‘yeni görevlendirme listesi’, dakikalar sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. İki Kabine listesi yüzde yüz aynı. Bakanlarda tek bir fire yok.

Türk medyasını atlatarak, Cumhuriyet’in 100. Yılı’na da imzasını atacak olan ‘Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmadan önce ilk kez yayınlanması, Borsagundem.com’un gazetecilik başarısı olarak medya tarihine geçti.    

İŞTE SAAT 21.35’TE BORSAGUNDEM.COM’UN YAYINLADIĞI YENİ KABİNE
İŞTE SAAT 22.00’DEN SONRA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLADIĞI YENİ KABİNE

Yeni Kabine’yi Türk basınında ilk kez Borsa Gündem açıklıyor! Ekonomi bu ikiliye emanet

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı

Yeni Kabine'yi tanıyalım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran04 Haziran 2023 21:35

    Diyanet işleri başkanı da değişmesi gerekir.  Anayasa mahkemesi başkanı da hala hdp yi kapatamadılar ne ayaksınız siz?

  • AHMET ÖZBİLEN04 Haziran 2023 23:57

    Anayasa Başkanı ve tüm üyelerinin kökten değişmesi lazım.Bir gazeteci söylemiş idi diyelim ki HDP şimdi Anayasa Mahkemesi kapattı  HDP nin kasasında bulunan 800 milyar dolar hazine yardımı var bunları kandile aktardılar ise Anayasa mahkemesi nasıl alacak neden bu paraların kullanmasına anayasa mahkemesi izin verdi kim bu zararı karşılayacak demiş idi.bende aynen katılıyorum.Mesala yeşil sol partiden milletvekili seçilen Sırrı Sakık ATATÜRK ün itleri  diyor cumhuriyet bassavcısı neden soruşturma açmaz.bir gariban sırf alamadığı ve canı çektiği için bir dilim baklayvayı çalması nedeni ile hapse mahkum oluyor ...ben bu adalet sistemimizin düzgün çalışmamasından endişe duymaktayım.

  • misafirhhv04 Haziran 2023 13:10

    o zaman niye düşecek,niye düşmeyecek yada niye olacak,niye olmayacak diye bir sayfa açın,acinda görelim mahirliginizi.tek çiçek le bahar gelmez.

  • VS04 Haziran 2023 09:57

    10010 gün pirim ödeyip 7460 tl maaş alan ile tek bir defa 20 bin tl ödeyip 5500 tl alırken her ikiside 7500 almaya başladı bunun hesabını yapıp adaletsizliği bu ekip giderirmi yoksa 8 binemi yuvarlar

  • mg04 Haziran 2023 08:39

    o zaman kabıneyı borsa gundem yapmış, cb açıklamış  ;) 

  • borsacı04 Haziran 2023 07:37

    milletimize hayırlı ugurlu hizmetler nasip eylesin kabineyi 10 numara buldum.

  • Borsa dolar faiz altın ne olur onuda bilsene04 Haziran 2023 05:49

    25 dk önce paylaş bildim .o vakit beklenti alindi gerceklesme satis getirir mi bunuds bil ihracatcı dolar enflasyon cikma,inds dolar aryacak mı faiz yukselcekmi altinin durumu bugunden haber bekliyorum hadi bakayım göreyim ustalığını YTD hayal dünyam

  • Naim04 Haziran 2023 05:21

    Yeni kabinenin enflasyona etkisi ne olacak? elinde sihirli değnek mi var? bana bunları yaz emice isimler gelirler ve gideler...önemli olan iz bırakılacak hedefler neler ve nasıl planlanıyor?

  • GA04 Haziran 2023 00:53

    Aferin