E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte CHP'nin fişlenen 15 vekili!---

İşte CHP'nin fişlenen 15 vekili!

İşte CHP'nin fişlenen 15 vekili!
15 Ağustos 2013 - 09:46 borsagundem.com

CHP'nin fişlenen milletvekilleri ile ilgili listeyi Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin köşesinde yazdı...

CHP'nin fişlenen milletvekilleri ile ilgili listeyi Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin bugünkü köşesinde verdi. Küçükşahin'in 'bildiği' isimleri sıraladığı yazısının ilgili bölümü şöyle:
'...önceki günkü haberimizde sadece 7 CHP’linin fişleme belgeleri yer aldığı için geri kalanlarla ilgili belirsizliği yok ederek başlayayım.
Başkaca kaç tane var bilmem; ama bendeki 15 fiş şu CHP’liler hakkında: Milletvekilleri Mevlut Dudu (Hatay), Kadir Gökmen Öğüt (İstanbul), Engin Özkoç (Sakarya), Malik Ecder Özdemir (Sivas), Mehmet Ali Edipoğlu (Hatay), Ümit Özgümüş (Adana), Emine Ülker Tarhan (Ankara), Hüseyin Aygün (Tunceli), Kamer Genç (Tunceli), Levent Gök (Ankara), İlhan Cihaner (Denizli); eski milletvekilleri Fuat Çay, Nihat Matkap ve Abdülaziz Yazar; Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu.
İsimlere baktığımızda Hatay ağırlığı çok güçlü; ancak yineleyeyim bunlar benim elimde olan fişler, gerisini bilmiyoruz.
Peki, Hatay ağırlığına rağmen ‘operasyonel’ ihtimalini, (ki bu da kabul edilir değil ve anamuhalefet partisi ile bir katliam arasında bağ kurmanın dehşetini geçelim) ortadan kaldıran durum ne?
Şöyle; bu isimlerden, Tarhan, Edipoğlu, Yazar, Özdemir, Özkoç, Öğüt, Genç, Çay, Aygün’ün Suriye ve Hatay’da yaşananlarla ilgileri ya demeç düzeyinde kaldı ya da hiç olmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali15 Ağustos 2013 09:58

    İstihbarat ile karıştırılıyor. Kişi hakkında bilgi toplamayan devlet var mı? Herkesin bilgi karnesinin olduğu yerde CHP li vekiller istisna kalsın. Elitist burjuvasi, ayrıcalıklı olanalr siz de bu ülkenin vatandaşısınız. Bizdedn farkınız yok, imtiyaz istemekten vaz geçin.