E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte Ciner'in yeni iş alanı---

İşte Ciner'in yeni iş alanı

İşte Ciner'in yeni iş alanı
10 Temmuz 2012 - 13:05 borsagundem.com

Habertürk'ün sahibi Turgay Ciner yeni bir iş koluna el attı.

Habertürk TV ve Habertürk Gazetesi'nin sahibi Turgay Ciner'in "UCZ Mağazacılık" unvanı ile kurduğu market zinciri giderek büyüyor. 2 ay önce kurulan şirketin market sayısı şimdiden 60'a ulaştı.
Tecrübeli ortak faktörü
Şirketin büyük ortağı olarak görünen Ciner, marketlerin yönetim kurulu başkanlığını daha önce BİM ve A.101 gibi marketlerin kuruluşunda görev almış olan Mehmet Fatih Saraç'a bırakmış durumda şirketin diğer ortağı ise ünlü reklamcı Yiğit Şardan.
İstanbul dışında mağaza yok
Para dergisinin haberine göre ilk olarak İstanbul Fatih, Ümraniye,Pendik ve Bağcılar'da açılan UCZ'ler 1 ay gibi kısa bir sürede sayılarını 60 a ulaştırdı.Market zincirinin bu yıl İstanbul dışında herhangi bir şubesinin açılmayacağı belirtildi.Ayrıca yapılan araştırmaya göre mahalle arasında ki bakkallar UCZ marketlerine dönüştürülerek büyüme hızlandırılıyor.
Hedef 600 market
UCZ marketleri yıl sonuna kadar 600 noktaya ulaşmayı hedefliyor.Ancak marketlerin küçüklüğüne bakılacak olursa büyük indirim marketleri ile rekabete girilmeyecek. Bunun nedeni ise UCZ'lerin çok küçük olması gösteriliyor. Sadece 300 ana ürün bulunan marketlerde çalışan sayısı ise 1 veya 2 olarak görülüyor.(PARA)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 19,35
En Yüksek: 19,43
En Düşük: 19,23
Değişim 0,00 %
FK: 60,50
PD / DD: 0,88
İşlem Hacmi 11.376.534
Toplam Adet: 587.923
Ağırlıklı Ort.: 19,35
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kirpi16 Temmuz 2012 19:12

    tarhanacilik yapsin CORBACI acsin herkes corbaya kasik sallar cok delikanli var nufus genc turkiyede

  • rational11 Temmuz 2012 00:13

    Malesef ülkemizde yaratıcılık yok. BİM in başarısı görülerek taklitleri açılıyor. Malesef BİM'de de biraz panik başladı ürün kalitelerinde biraz gerileme var. Şu an ŞOK yeni formatı başarılı, sigara da satıyorlar. Ülker grubunun olduğu halde GOLF dondurma yerien Algida koymuşlar ürüleri migros'dan ucuz BİM den pahalı ama genelde markalı ürünler. Benim favorim BİM plase ŞOK; öte yandan A101, UCZ ve Onurex ancak süpriz yapabilir.