E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte 'faiz lobisi'ni çıldırtan rakam!---

İşte 'faiz lobisi'ni çıldırtan rakam!

İşte 'faiz lobisi'ni çıldırtan rakam!
20 Temmuz 2013 - 07:01 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu'da yaptığı konuşmada hedefinde yine 'faiz lobisi' vardı....

Başbakan Tayyip Erdoğan, faiz lobisinin 642 milyar lirayı cebine atma hedefi olduğunu ancak bunu yapamadığını belirterek, “Bu para vatandaşımın cebinde kaldı. Onları çıldırtan bu” dedi.
STADYUMDA İFTAR
Başbakan Erdoğan Kastamonu havalimanının açılış töreninin ardından akşam da valilik tarafından Şehir Stadyumu’nda verilen iftar yemeğine katıldı. Futbol sahasının üzerine kurulmuş masalarda 5 bin 600 kişi aynı anda oruç açtı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Faiz lobisi hop oturup hop kalkıyor. Çünkü ceplerine girecek para artık girmiyor. Mayıs ayında bir Gezi olayının çıkması manidardır. Bizim gençliğimiz hiçbir zaman şiddete bulaşmaz. Ak Parti iktidarı gençliğe hiçbir zaman eline molotof kokteylini vermez. Tencere tava kamu düzenini bozmaya girer. Bunun özgürlükle alakası yok.
SABOTE EDİLMEZSE
Bu ülkede inşallah kan duruyor. Eğer süreç sabote edilmezse, millet düşmanları tarafından engellenmezse silahsızlanma bir ortamda her meseleyi çözüme kavuştururmuş.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hatice20 Temmuz 2013 21:32

    Ağla başbakanım ağla. Bu makam şikayet ve ağlama makamıdır sizlere ğöre. Ama arada da bir efelenin böyle.

  • hüseyin20 Temmuz 2013 21:29

    Bu ülkedeki faiz lobisi diğer ülkeleri f. lobilrinden farklı değil. Ama bu ülkedehem akp nin yarattığı din lobisi,hem siyaset lobisi var.

  • mahmut20 Temmuz 2013 17:07

    11 yildir ulke yonetip herseyden sikayetci olan tek basbakan.varsa sikayetin konusacagina duzelt 11 yildir ne diye o koltuktasin diye sorarlar adama.

  • T.C AKIN20 Temmuz 2013 17:05

    BU ADAM EKONOMİDEN ANLAMIYOR DONKİŞOT GİBİ YELDEĞIRMENİYLE DÖVÜŞÜYOR

  • Borsacı20 Temmuz 2013 16:02

    Bende faiz lobisinin içindeydim. Baktım faizler artık kurtarmıyor bir süre döviz lobisine takıldım, baktım onlarr matbaayı 24 saat çalıştırıyor, borsa lobisine transfer oldum. Ama burası tam bir batakhaneymiş anladık. Çok dikkatli olun. Faiz lobisi birbirini destekler, borsa lobisi birbirini yer. Eğer borsa daha adil olmaz ise direkt altın lobisine katılacağım. Gayrimenkul lobisine de dikkat edin, sürekli üfürüyorlar, oturmayacağınız evi işlemeyeceğiniz araziyi almayın.

  • Düşünen Adam20 Temmuz 2013 14:07

    Dünyanın hiçbir yerinde olmayan faiz lobisi kavramını ekonomi literatürüne kazandırdığı için Başbakana teşekkür ederiz.

  • Fasulye20 Temmuz 2013 12:32

    Faiz lobisi vardır. Ama faiz lobisinin başarısız olduğunu söylemek gerçekci değil. Ayrıca lobi her durumu lehine çevirmek için pusuda fırsat kolluyor.

  • Ali Bereketli20 Temmuz 2013 12:12

    faziz lobisinden vergi alıp taşoronlarına iş verenler kim cıkar kanunu faiz kobisine cesaretin varsa vur darbeyi elini tutanmı var.

  • kerime20 Temmuz 2013 09:58

    faizler %5 lerden %9 a cikmis hala daha lobiye izin vermedim diyor..izin verseydin kaca cikacakti..