E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fatih Terim'in yeni gözdesi---

İşte Fatih Terim'in yeni gözdesi

İşte Fatih Terim'in yeni gözdesi
01 Mayıs 2012 - 14:26 borsagundem.com

Spor Toto Süper Final'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, önümüzdeki sezonun planlamasını yapmayı da ihmal etmiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Greuther Fürth forması giyen genç oyuncu Sercan Sararer'in transferi için yönetime rapor sundu.
Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim, Almanya Bundesliga-2 ekiplerinden Greuther Fürth forması giyen genç oyuncu Sercan Sararer'in transferi için yönetime rapor sundu. Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından Türkiye'yi seçmek üzere ikna edilen 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımının Bundesliga'ya yükselmesine yardımcı olmuştu.
FULHAM DA DEVREDE
Forvet ve kanatlarda görev yapabilen genç yetenek için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın da devrede olduğu öne sürülüyor. Sercan Sararer'in transferi için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi gerektiği iddia ediliyor. Bu sezon ligde ve kupada toplam 11 gol atma başarısı gösteren Sercan Sararer, sarı-kırmızılı ekibin özellikle kanatlarda yaşadığı sorunu çözebilecek bir oyuncu olarak nitelendiriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)