E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte F.Bahçe’nin muhtemel 11'i ---

İşte F.Bahçe’nin muhtemel 11'i

İşte F.Bahçe’nin muhtemel 11'i
25 Ekim 2012 - 15:53 borsagundem.com

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe gruptaki 3. maçında AEL Limassol'a konuk oluyor

Sarı lacivertliler gruptaki iddiası bir yana, Ülke olarak Avrupa sıralamasında çekiştiğimiz Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne üstünlük kurmak için avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek zorunda.
Türkiye, UEFA'da şu an 27 bin 100 puanla 12. sırada. En yakın takipçisi 26 bin 333 puanlı Güney Kıbrıs. Bu sezon sonu sıralaması, 2014-2015'e kaç takımla gideceğimizi belirleyecek. Fenerbahçe'nin en yakın takipçimiz Güney Kıbrıs temsilcisiyle oynayacağı maçtan alacağı galibiyetler aradaki farkın açılmasını sağlayacak.
UEFA sıralamasında ilk 12'de olan ülkeler, Şampiyonlar Ligi'ne biri direkt, biri üçüncü ön elemeden olmak üzere iki takımla gidiyor. 13 ile 15 . basamak arasında yer alan ülkelerin şampiyonu üçüncü, ikincisi ise ikinci ön eleme turundan itibaren Devler Ligi için mücadele ediyor. 16. sıranın altında yer alan ülkenin sadece şampiyonu o da 4. ön elemeden olmak üzere katılıyor.
MUHTEMEL 11'LER
AEL LİMASSOL: Degra, Junior, Theofilou, Carlitos, Ouon, Nikolaou, Sergio, Bebe, Dede, Monteiro, Vouho
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Selçuk, Mehmet Topal, Cristian, Caner Erkin(Stoch), Kuyt, Sow

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)