E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçeli duruşu!---

İşte Fenerbahçeli duruşu!

İşte Fenerbahçeli duruşu!
18 Nisan 2012 - 19:01 borsagundem.com

Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, yönetimin önerdiği ekstra primi kabul etmeme kararı aldı

Ligtv'nin haberine göre; Sarı-lacivertli oyuncuların aralarında yaptıkları toplantıda önemli kararlar aldıkları ve yönetimin Galatasaray derbisi için ekstra prim önerisini geri çevirme fikrinde oldukları öğrenildi.
Sarı-lacivertli futbolcuların Süper Toto Süper Final serisini şampiyon olarak bitirmenin camiaya kendilerinin bir borcu olarak gördükleri ve içinden geçilen zorlu süreçte taraftarın her türlü olayda yanlarında olma özverisine karşılık ellerinden gelenin fazlasını yapmaları konusunda görüş birliğine vardıkları belirlendi.
Fenerbahçe, Galatasaray derbisini kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmaya hazırlanırken; Teknik Direktör Aykut Kocaman ve sarı-lacivertli futbolcuların galibiyetten başka bir senaryo düşünmedikleri bildirildi.
Aykut Kocaman'ın oyuncuları ile yaptığı görüşmelerde sezonun büyük bir bölümünde kendi göbeklerini kendilerinin kestiğini, Süper Final'in kalan 5 haftasında da bunu yapabilecek güce sahip olduklarını söylediği öğrenildi.
Rakiplerinin kamuoyunda şimdiden şampiyonmuş gibi lanse edilmesinin kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olması gerektiğini ifade eden Aykut Kocaman'ın, kalan 5 maçın hepsini kazanıp daha kaliteli bir takım olduklarını ispatlamları konusunda oyuncularına telkinde bulunduğu belirlendi.
Sarı-lacivertliler, Galatasaray maçının hazırlıklarına da bir günlük aranın ardından yeniden başlarlarken, kadroda sakat oyuncu bulunmuyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Emre Belözoğlu'nun durumu ise merakla bekleniyor.
Kulübün Hukuk Kurulu'nun Emre'nin ceza alma ihtimaline karşılık hazırlık içerisinde olduğu ve böyle bir durumda özel bir savunma ile Tahkim Kurulu'na başvuracakları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)