E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin 11'i---

İşte Fenerbahçe'nin 11'i

İşte Fenerbahçe'nin 11'i
29 Eylül 2012 - 17:37 borsagundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında galibiyet serisi Sivas'ta sona eren Kasımpaşa ile karşılaşıyor

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda kendi sahasında Fransa temsilcisi Marsilya ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldıktan sonra, Süper Lig'de de Kadıköy'de Trabzonspor'la golsüz eşitliği bozamayan sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 3 puan kaybettiği haftada Kasımpaşa'yı yenerek moral kazanmak istiyor.
Sarı-lacivertliler, ligde bu sezon deplasmanda galibiyet yüzü göremedi. Dış sahada Sanica Boru Elazığspor ve Sivasspor'la berabere kalan Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında deplasman galibiyeti hasretini de dindirmek niyetinde. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kaptan Alex'i bu maçta yedek soyundurması bekleniyor.
Geçen hafta Sivasspor deplasmanında tek golle sahadan mağlup ayrılarak 3 maçlık galibiyet serisini sonlandıran lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe'yi yenerek, tekrar 3 puanla tanışmak amacında.
Kasımpaşa'da sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Volkan Yaman ile Coulibaly forma giyemiyor. Metin Diyadin ile yollarını ayıran Kasımpaşa'nın başında yardımcı antrenör Fuat Kılıç var.
MUHTEMEL 11'LER
KASIMPAŞA: Isaksson, Abdurrahman, Elyasa Süme, Yalçın, Sancak Kaplan, Hüseyin Kala, Kerem, Ernst, Djalma, Özer, Uche
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Kılıç
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Krasic, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)