E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin ilk tercihi---

İşte Fenerbahçe'nin ilk tercihi

İşte Fenerbahçe'nin ilk tercihi
04 Haziran 2013 - 16:07 borsagundem.com

Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör arayışlarını yurt dışında sürdürüyor.

Fenerbahçe teknik direktör arayışlarında rotayı yabancılara çevirmişken önemli bir isimi ilk tercih olarak belirledi.
Yönetimin Louis Van Gaal'i ikna etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Anlaşma sağlanırsa Hollandalı teknik adamın yardımcısı Fenerbahçeli eski futbolcu Pierre Van Hoijdonk olacak.
Hollanda ekolünü takıma monte etmek isteyen sarı-lacivertli yöneticiler, Dirk Kuyt'ı ise 1 yıl daha futbol oynadıktan sonra teknik heyetin içine dahil etmek niyetinde.
Fenerbahçe Yönetimi Hollanda Milli takımının başındaki Louis Van Gaal'e yapılan teklifin cevabını almadan Denizli veya Yanal'a imza attırmayacak.
Öte yandan daha önceki yıllarda Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmayan Lucescu'nun bu kez sarı lacivertlilere gelmek istediği belirtiliyor. Ukrayna liginden sıkılan Lucescu'nun daha önce görev yaptığı Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'ye de gelip tarihe geçmek istediği ve bunun büyük heyecan yaratacağını düşündüğü ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 05 Haziran 2013 21:55

    BENCE HOCA ARAMAYA GEREK YOK CÜBBELİ AHMET HOCAYI KOYSUN TAKIMIN BAŞINA

  • TEK AŞK FB04 Haziran 2013 16:35

    AZİZ YILDIRIM EĞER O KOLTUKTA HALA OTURMAK İSTİYORSAN LUCESCU İLE BİR AN ÖNCE ANLAŞMALISIN YOK ERSUN YANALMIŞ BAŞKASIYMIŞ HATA EDERSİN EN DOĞRU KARAR LUCESCUU

  • ANTU FENERLİ04 Haziran 2013 16:29

    GALATASARAYI ALT ETMENİN TEK YOLU MİRCEA LUCESCU HER GİTTİĞİ TAKIMI ŞAMPİYON YAPMIŞ Ş.DONESE 7,8 KUPA KAZANDIRMIŞ UEFA KUPASI DAHİL ŞAMPİYONLAR LİGİNİN DEĞİŞMESZİ OLUZ ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM EN DOĞRU TERCİHH

  • FENERLİ04 Haziran 2013 16:24

    KENDİNİ İSPATLAMIŞ HOCA 15 SENEDE 14 TEKNİK DİREKTÖR AZİZ YILDIRIM 1 KEREDE DOĞRU İŞ YAPDA LUCESCU İLE EN AZ 5 SENELİK ANLAŞMA YAP TARAFTAR OLARAK BİZDE RAHAT MAÇ İZLEYELİMM HATA YAPMA LUCESCUDAN ŞAŞMA

  • FENERLİ04 Haziran 2013 16:23

    Ben de luçesku diyorum,,Türkiyeyi tanıyor.

  • genç fb04 Haziran 2013 16:11

    kesinlikle lucescu olmalı macera aramaya gerek yok