E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin yeni stoperi---

İşte Fenerbahçe'nin yeni stoperi

İşte Fenerbahçe'nin yeni stoperi
07 Ocak 2020 - 10:43 borsagundem.com

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt’ta süre alamadığı için mutsuz olan ve ayrılmak isteyen 27 yaşındaki futbolcu Simon Falette'yi satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katmak istiyor

Fenerbahçe, Almanya Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt’ta forma giyen Gineli stoper Simon Falette’yi transfer etmek için harekete geçti. Alman ekibinde süre alamadığı için mutsuz olan ve ayrılmak isteyen 27 yaşındaki stoperi sarı-lacivertliler satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Fenerbahçe satın alma opsiyonu olarak da Alman kulübüne 1.5 milyon Euro önerdi. Sarı-lacivertli yönetimin, Eintracht Frankfurt kulübü yöneticileriyle bir araya gelerek transfer için anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Gineli savunma oyuncusu da Frankfurt temsilcisinde oynamadığı için mutsuz ve daha fazla süre alabileceğini düşündüğü için Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. Falette stoper mevkiinin yanı sıra sol bekte de forma giyebiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)