E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'yi yakan belgeler---

İşte Fenerbahçe'yi yakan belgeler

İşte Fenerbahçe'yi yakan belgeler
27 Ağustos 2011 - 00:54 borsagundem.com

Ahmet Çakar Fenerbahçe'yle ilgili belgeleri UEFA'ya veren istihbaratçı ile buluştu ve belgeleri gördü.

Ahmet Çakar dün gece Twitter'da Fenerbahçe belgelerini UEFA'ya gönderen gizemli kişiyle buluşmasını polisiye film gibi anlattıktan sonra belgeleri gördüğünü söyledi. An be an o buluşma...
"Arkadaşlar saat 18:00'de Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet eden istihbaratçı Talip Doğan Karlıbel ıle buluşacagım...
Bakalım bu görüşme yalnız mı gelecek. Bende ciddi anlamda koruma önlemlerini arttırıyorum!..
Şu an Beyaz TV'deyim. Buluşma yerini daha bilmiyorum...
Lütfen bana Talip Doğan Karlıbel ile ilgili geniş bilgi verin...
Arkadaşlar sorun yok. Detaylı bilgiyi vereceğim sizlere..."
Buluşma sırasında yaşananları ve gördüklerini ise şöyle anlattı Ahmet Çakar
"Bana komplo teorisyeni diyorsunuz ona da üzülüyorum. Yıllarca konuştuk, vurulduk hüküm giydik inanmadınız 3 Temmuz ve sonrası nı görüyorsunuz.. Beni kuş avına çıkmış avcılar mı vurdu. Arkadaşlar Talip Doğan Karlıbel ile görüşmem bitti. O ve 25 arkadaşının UEFA'ya gönderdikleri belgelerin bir kısmını görebildim.
Olay çok korkunç. İddialar ve şikayetler şikenin de ötesinde. Örgüt bağlantısı ve uluslararası bir borsa spekülasyon çetesinden bahsediyor.
Şikayet evrakı ve dökumanlar 16.8 .2011 de direk Platini'ye yollamışlar. Ekde CD'ler de yollamışlar. Grubunun elemanlarını açıklamıyor. Sevgili dostlar bana şimdilik açık vermiyor. CD'lerde ne var belgeri tam göstermiyor. Sürekli arkasına bakıyor ve telefonları çalıyor. Arkanda kim var diyorum cevap vermiyor. Neyi kovalıyorsun diyorum sessiz. Niye yaptın diyorum cevap yok. Oğlum sen hasta mısın diyorum gülüyor.
Kardeşler bana niye kızıyorsunuz. Adam ben ve grubum şikayet ettik diyor. Mektubu gösteriyor. 1 haftadaki borsa vurgunundan söz ediyor.
Son hisse alım satımlarında Alman-İsviçre ortaklı bir firmanın varlığından bahsediyor. Ne yapayım bu adamı dinlemeyeyim mi UEFA mektuplarının bekletilmesi, son gün son saat FB'nin men edilmesi. UEFA'nın topu TFF'ye atması hatta N.Özdemir'in uyanıp istifası.........

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ferhat28 Ağustos 2011 02:09

    Şimdi ben size sormazmıyım hani bu belgeler gizliydi Fenerin avukatlarına verenezdiniz savunma hazırlarlar diye ama fener düşmanlarının elinde fink atıyor bumu sizin adalet anlayışınız

  • erol28 Ağustos 2011 00:38

    ben ts liyim ne olursa olsun fb bu ülkenin en büyük külübüdür ancak ne hikmetse fb taraftarları külübü bu pisliğe bulaştırıp yerin dibine sokanların arkasında nasıl duruyor tarihi başarılarla dolu olan fb yere serilmiş açık söyleyim futbol zevk için izlenir ben fb gs bjk bunları yendiğimizde seviniriz yenildiğimizde üzülürüz sivas maçının heyecanı ile fb maçı heyecanı bir olurmu

  • abdullah suiçmez27 Ağustos 2011 23:08

    Dürüst ve ilkeli fenerbahçe taraftarlari,aziz yıldırım ve ekipinin yakasına yapışmalı.hesap sormalı,bir spor kulüpü olan fenerhahç'yi ne hale getirdiniz diye.her türlü yasa dışı işlerinize bulaştırdınız kötü emelerinize alet ettiniz.bilinçli ve akıllı fenerbahçeliler nerdesiniz?

  • bekir27 Ağustos 2011 16:15

    yahu ortada şikeden bahsediliyor silahlı suç örgütünden bahsediliyor delillerin olduğu sabit bir şekilde söyleniyor ama fenerbahçe mazlumları oynuyor bu nedir yahu hiç mi suçu yok bu adamların herkes ak kaşık oldu

  • YÜCEL TİRYAKİ27 Ağustos 2011 14:13

    MEHMET ALİ AVCI KARDEŞİME KATILIYORUM. BU SÖYLENTİ HERYERDE HERKESİN AĞZINA DOLAŞIYOR. HATTA KENDİLERİNİ AVUKAT OLARAK BİLDİĞİMİZ VE ALAKALI KİŞİLERİN DAVALARINA BAKAN AVUKATLAR OLARAK BİLDİĞİMİZ İNSANLARDA ARTIK ALENEN SÖYLÜYORLAR. BENCEDE BU ŞİKE GİBİ DEĞİL. İŞİN İÇİNDE İŞ VAR. ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TÜTMEZ. ATALARIMIZA İNANIRIZ BİZ.

  • cat27 Ağustos 2011 14:00

    başka hangi takımın taraftarı olsa bu tür bir durumda yöneticileri istifaya davet eder ve kulübü bu pisliklerden temizlerdi... fenerbahçelilerin kafasındaki tahtalar eksik, yazıkki bunu düşünecek kadar ilkeli değiller...

  • aslan27 Ağustos 2011 13:05

    ahmet çakar hep seneryo üretiyorsun olmayan şeyleri varmış gibi gösterip ortalığı karıştırıyorsun.akşamları yatarken her halde şeyin açıkta kalıyor.ihbarcının başı sizler değilmisiniz.

  • MEHMETALİ AVCI 27 Ağustos 2011 12:46

    DAHA HALA NE OLDUĞUNU ANLAMAYANLARA DUYURULUR,OLAY AZİZ BAŞKANDAN İNTİKAM ALMA OPERASYONUDUR. AZİZ BAŞKAN TSK NIN HELİKOPTER İHALESİNDEN ÇEKİLMESİ İÇİN UYARILDI ,ZİRA İHALE TAYYİP'İN BACANAĞINA VERİLECEKTİ,AMA AZİZ BAŞKAN ALINCA İŞ İNTİKAM ALMAYA GELDİ , BÜTÜN OLAY BOŞBAKANIN ŞAHSİ İNTİKAMİDIR,BİLMEYENLERE DUYURULUR.ARADA OLAN FB KULÜBÜNE OLDU.ALIN TERİNİ MASA BAŞI OYUNLARI İLE HEBA EDENLERE YUH OLSUN,YAZIKLAR OLSUN .

  • KAYSERİLİ27 Ağustos 2011 12:36

    BİZİM BORSADA NEPİSLİKLERVAR BİR BİLSEK BUNLAR KÜÇÜK YATIRIMCIYI. SOYUP SUVANA ÇEVİRİYOR.RESMEN SERBEST .KUMAR OYNANIYOR.NEYMİŞ .. OYNAK PİYASAYMIŞ .BİZDE YEDİK. SANMAYIN .

  • KAYSERİLİ27 Ağustos 2011 12:36

    BİZİM BORSADA NEPİSLİKLERVAR BİR BİLSEK BUNLAR KÜÇÜK YATIRIMCIYI. SOYUP SUVANA ÇEVİRİYOR.RESMEN SERBEST .KUMAR OYNANIYOR.NEYMİŞ .. OYNAK PİYASAYMIŞ .BİZDE YEDİK. SANMAYIN .

  • hasan bal27 Ağustos 2011 03:21

    BORSA TABİİİ NE ZANNETTİN YENİ UYANDIN: TÜRK BORSASININ SAHİBİ YOK SÖZDE BAŞKAN TV LERDE ARZ SEFERBERLİGİNDEN BAHSEDİYOR.NE KADAR ESKİ MAFYA HARAMZAADE VARSA ŞİMDİ HEPSİ BORSADA ŞİRKET SAHİBİ BEYEFENDİ VE RESMİ VURGUNCU OLDU. CEMAŞ 2 TL DEN 18 TL YE 7 GÜNDE HANGİ ÜLKEDE ÇIKABİLİR.SONRA BAŞKAN OLCAK ADAM HERŞEY NORMAL DİYOR BİZDE YEDİK.

  • poor broker27 Ağustos 2011 02:55

    BAKIN HELE FENERE ALMAN İSVİÇRE Lİ Bİ FİNANS KURLUŞYLA PARYI WUR BEN SUÇSUZUM DE HAKEDEN BULUR YANLIŞ SA EĞER ADALET ELBET Bİ GÜN TECELLİ EDECEKTİRR...

  • altan bulaş27 Ağustos 2011 02:24

    mubarek kardeşlerin 2 nolu kardeşi fener hisselerinde bu işlerin içinde yer alıyor yurt dişindaki londra hsbz hesapları var hesaplar babaların ustunde sayın spk ve masak ne duruyorrrr he işiklar holding mubarek kardeşler var egemen diye yanlarında ustünden yapıyorlarrrr size bilgilerrr

  • drst27 Ağustos 2011 01:02

    Yukarda okuduklarımdan anladığım tek şey, o halde Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin karıştırılıyor olduğudur.