E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fener'in elenme nedeni---

İşte Fener'in elenme nedeni

İşte Fener'in elenme nedeni
30 Ağustos 2012 - 06:53 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova'ya elenmelerinin ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının Spartak Moskova'ya elenmesinin ardından yenilen gole dikkat çekti. Maçtan bir gün önceki basın toplantısında gol yememenin önemli olduğunu ısrarla vurgulayan Aykut Kocaman, Spartak Moskova'ya elendikleri karşılaşmasnın ardından yaptığı açıklamada takımın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesini Ari'nin attığı gole bağladı.
Kocaman 90 dakikanın ardından şunları söyledi;
"2-1'lik bir handikapla buraya geldik ancak kendi evimizde bu dezavantajı gidereceğimizi düşünüyorduk. Ancak basın toplantısında da söylediğim gibi yenilen gol her şeyi alt üst etti. İlk yarıyı heba etti.Şuursuzca atak yaptık ve verim alamadık.
İkinci yarıda saldırgan oyunumuzu sürdürüp futbol aklını kullanmak istedik. Rakibi kendi kalesine fazlasıyla ittik ancak öldürücü darbeyi yapamadık. Böyle bir sonuç, elenmek, Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönmek hepimizi çok üzdü.
Yediğimiz gol ne kadar beklenmedikse Krasic'in sakatlığı da planlarımızı bozdu. Bu sakatlığın sonuçlarını kötü bir şekilde hissettik. Gol sağlıklı düşünmemizi etkiledi. Erken gelen gol bütün dengeleri bozdu. Artık UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Oradan da finale kadar gitmeyece çalışacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)