E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fener'in yeni Alex'i---

İşte Fener'in yeni Alex'i

İşte Fener'in yeni Alex'i
05 Ocak 2013 - 10:17 borsagundem.com

Kocaman’ın raporu doğrultusunda Fenerbahçe’nin ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği yıldız konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor

Faslı yıldız, kulübü Montpellier’in başkanı ve taraftarlarıyla kelimenin tam anlamıyla kapışırken ipleri de koparma noktasına getirdi. Bu gelişmelerle ilgili olarak Kooora.com’a konuşan Belhanda, “Bir gün geliyor taraftarın gözünde bir numarayım, bir gün geliyor en kötüyüm ‘git’ diyorlar, ‘yuh’ çekiyorlar. Onlar bu mesajı bana değil Nicollin’e (Montpellier Başkanı) versinler. Kabul ediyorum şampiyon olduğumuz yıl kadar iyi değilim ama taraftarlar da bana haksızlık ettiklerini düşünmüyorlar mı acaba? Peki ya Nicollin, neden bir kez olsun beni desteklemeyi denemiyor” diye konuştu. Bu arada Fas gazetesi Liberation ise Belhanda’nın Galatasaray’da forma giyen Amrabat’tan sonra, Bursaspor’un oyuncusu Basser’den de Fenerbahçe hakkında bilgi aldığını yazdı. Ayrıca Mısır’ın Al Ahram Al Arabi spor dergisi, Younes Belhanda’yı Afrika’nın en iyi Arap futbolcusu seçti. Belhanda bu ödülü Cezayirli Soufiane Feghouli’yi geçerek aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)