E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte G.Saray'ın son bombası---

İşte G.Saray'ın son bombası

İşte G.Saray'ın son bombası
31 Ağustos 2011 - 10:32 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yıldız oyuncunun menejeri ile görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Başkanı Ünal Aysal İnterli yıldız Sulley Muntari'nin menajeri ile görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.Transferin yarın gerçekleşmesi bekleniyor.Yöneticiler ve Ünal Aysal ile yapılan gelişmelerin olumlu geçtiği ve yarın bu transferin bitebileceği belirtildi. Galatasaray kulübü, Inter kulübünün serbest bıraktığı Sulley Muntari transfer etmesi halinde oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
Sulley Muntari kimdir?
27 Ağustos 1984 doğumlu olan Sulley Muntari 18 yaşında Udinese forması giydi. Ganalı yıldız İtalya'daki 5 yıllık tecrübenin ardından, İngiliz kulübü Portsmouth'a rekor bir şekilde tam 8.5 milyon pound karşılğında transfer oldu.
Portsmouth forması altında çok iyi performans gösterip büyük kulüplerin transfer listelerine giren Muntari, takımının F.A. Cup'ı kaldırmasında ve ligdeki birçok galibiyetinde ön plana çıktı. Bir yıl sonra 15 milyon Euro’ya Inter’e transfer olan Muntari, İtalyan ekibinde hiçbir zaman beklediği süreyi tam olarak alamadı. 3 yıllık Inter kariyerinde sadece 62 maça çıkan ve 7 gol atmayı başaran 27 yaşındaki solak, geçen sezonun devre arasında gittiği Sunderland’de de 9 maça çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı31 Ağustos 2011 23:40

    eski yıldızları kırpıp ay yaparlar. bunlar her eski yıldızı hagi sanıyorlar

  • babanız..31 Ağustos 2011 22:52

    15. mil. euroya al 15.te yıllıklarına ver vede bedavaya bize ver haaa... hemide italyanlar haaa.. posası çıkmış demek gitti koca 4. aylık yaz dönemi forlan yat drog kalk şimdide reyes geçti podolski sıkıştı alsana muntarzam bir inci içiboş olsun karekteri yeter.. büyükkulup başkansa terimle 98 cm yagelir yada tulumla gider gitsede kalsada fossss... varya bir sevdiği meneşerrrr...i yetermi yettibrreee...!

  • cann can31 Ağustos 2011 16:43

    bonservisi elinde olan yildiz oyuncu muntari biizm basinin herseyi bu kadar cook abartmasina isyan ediyorum milli takimindaki gibi oynasin yeter ama klubunde son iki sene bir facia kiralik gitmis son sene begenilse bonservisini alirlardi oysaki klubu bile aman git de bonservis istemem demis anlayana yildiza bakiniz YILDIZA pöhhhh