E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte GS'nin maç yapacağı stad!---

İşte GS'nin maç yapacağı stad!

İşte GS'nin maç yapacağı stad!
18 Ocak 2011 - 11:24 borsagundem.com

Başbakan'a protestolar sonucu belirlenmeyen maç yeri belli oldu

İl Güvenlik Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanacak maçın Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanmasında bir sakınca bulunmadığını açıkladı.
Bu karara göre Galatasaray Süper Lig'in ikinci yarı ilk haftasında Sivasspor ile 23 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim18 Ocak 2011 17:47

    bu ülkenin başbakanına kimse yuh çekemez ha ona çektın ha 75 milyon burda yaşan vatandaşa çektın kendını bilmez isanlarımız çoktur

  • muhammed tok18 Ocak 2011 16:54

    sen kimsin, G.S.taraftarlığı kim?Sen evine gelen misafiri öylemi karşılıyorsÖzürdileyecek birileri varsa başbakana bu terbiyesizliği yapanlardır.Galatasaraylılık terbiyesizlik yapmak değildir ismini gizleyerek yazdığın yorum gibi.

  • ilyas18 Ocak 2011 14:44

    Başbakan stadı gs vermeyeceğiz diye bir tek laf bile söylemedi,birileri bu yakıştırmayı yaptı... Seyircilerin yaptığı tamamen terbiyesizliktir. Türk örf ve adetlerine yakışmayan bir davranıştır,GS li olduğum için bu duruma çok üzüldüm...

  • hehehe18 Ocak 2011 13:08

    sayın hahaha sıkıysa adını yazsana not: ben senden adımı yazmamayı öğrendim

  • hahaha18 Ocak 2011 11:41

    galatasaraya stadı verme bakalım sıkıyorsa sanki stadın parasını cebinden vermiş gibi konuşmalar sıkıyorsa verme hadi görelim daha bitmedi gs seyircisindoen özür diliyeceksiniz.