E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte GS'nin yeni Hakan Şükür'ü---

İşte GS'nin yeni Hakan Şükür'ü

İşte GS'nin yeni Hakan Şükür'ü
24 Aralık 2011 - 20:39 borsagundem.com

Devre arasına lider giren Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor

Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yapılacak takviyeler de merakla beklenmeye başlandı. Normal transferin dışında ileriye yönelik birkaç ismin takıma katılabileceğini belirten Fatih Terim, rotasını yerli transfere çevirdi.
Webaslan.com'un haberine göre; Milan Baros ve Johan Elmander'in yanına yerli bir santrafor düşünen Terim'in gözünü gurbetçi oyuncu Mirkan Aydın'a diktiği belirtildi.
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'de, Bochum'un 24 yaşındaki santraforu Mirkan Aydın'ın Galatasaray'ın radarında olduğu yazıldı. "Türkler Mirkan avında" başlıklı haberde, formasını 20'lik Daniel Ginczek'e kaptıran Mirkan'ın sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı kaydedildi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Böyle ünlü bir kulüpte oynamak rüya gibi olur" dedi.
Bochum'un menajeri Jens Todt da kulübün ekonomik sıkıntıda olduğunu ve Mirkan için teklif gelmesi halinde değerlendireceklerini söyledi.
2007 yılından bu yana Bochum forması giyen 1.88 boyundaki golcü 2011-2012 sezonunda 8'i ilk 11'de olmak üzere 17 maça çıkarken 5 kez de fileleri havalandırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dede24 Aralık 2011 23:26

    GS once kendi haline SUKUR ETSIN batmislar be nerde SERMAYE ARTIRIMI birakin bu hisse satislarini milleti batirdiniz.!!!AKGIRAY NERDE UYUYORMU NERDE BU SPK NERDE BU DEVLET,BASBAKAN-ISTE MILLET BURDA HALI ORTADA SOMURGECILIK BUNUN ADI