E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte imparatorun gözdeleri---

İşte imparatorun gözdeleri

İşte imparatorun gözdeleri
27 Mayıs 2011 - 10:04 borsagundem.com

Elmander ve Selçuk İnan’ı renklerine bağlayan G.Saray’ın yeni hedefleri de süper

Fatih Terim’in başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst’e verdiği transfer listesinde Süper Lig’de forma giyen Danny  Nounkeu, Ersan Gülüm ve Volkan Şen’in isimleri yer alıyor.
Fatih Terim’in yeni gözdeleri, Gaziantepsporlu Danny, Beşiktaşlı Ersan Gülüm ve Bursasporlu Volkan Şen... İsveçli golcü Johan Elmander’in ardından Trabzonspor’dan Selçuk İnan’ı kadrosuna katan G.Saray’da gözler şimdiden bu üç isme çevrildi..
Başkan Kızıl ile görüşüldü
Galatasaray yönetiminin, sezon başında Gaziantepspor Kulübü’nün Touluse takımından transfer ettiği 25 yaşındaki başarılı stoper için bizzat kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile görüştüği ortaya çıktı. Tolunay Kafkas’ın çok beğendiği ve Touluse takımından alınan oyuncuyu teknik heyetin bırakmaması halinde Fatih Terim’in de eski öğrencisiyle Danny için görüşeceği öğrenildi.
Florya’ya 3. Adanalı
Kamerunlu savunmacının yanı sıra teknik direktör Fatih Terim, bonservisi Adanaspor Kulübü’nde olan Ersan Gülüm için de ısrarcı. Geçen sezon Beşik taş’ta kiralık oynayan ve  siyah beyazlı kulübün henüz bonservisini Adanaspor Kulübü Başkanı Akgül’den alamadığı oyuncu için Galatasaray da devreye girdi. Bonservis pazarlığı kızışırken, Cimbom,  Ersan Gülüm için 5 milyon Euro’luk bir bedeli de gözden çıkardı.  Adanalı olan Terim ve Hasan Şaş’ın yanı sıra yönetici Abdürrahim Albayrak’ın da bu transferi bitirmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.
Kaleye dev isimler
Bu arada Juventus’tan Buffon, Fiorentina’dan Freey ve S.Liege’de oynayan Sinan Bolat kaleci adayları. Başkan Ünal Aysal, Bolat’ın öncelikli tercihleri olmadığını açıkladı. Öte yandan forvet hattını da güçlendirmek isteyen Terim’in verdiği rapor doğrultusunda Volkan Şen için görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)