E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİŞTE INVESTCO'NUN ORTAKLIK YAPISI---

İŞTE INVESTCO'NUN ORTAKLIK YAPISI

İŞTE INVESTCO'NUN ORTAKLIK YAPISI
19 Mart 2010 - 13:06 borsagundem.com

2005 yılından bu yana 110 milyon dolarlık birleşme, satın alma ve halka arza aracılık eden Investco Kurumsal Finansman Danışmanlık şirketinin kurucu ortakları Mustafa Ünal, Govert Derks ve Barkan Baybogan


Halka arz seferberliği kapsamında 200 milyon dolarlık halka arza talip olan Investco, Mustafa Ünal, Govert Derks ve Barkan Baybogan gibi üç önemli profesyonel tarafından yönetiliyor. Bu üç isim aynı zamanda şirketin kurucu ortağı. 2005 yılından bu yana 110 milyon dolarlık halka araz, birleşme ve satın almaya aracılık eden Investco yıl sonuna kadar çok sayıda halka arza talip.’  Investco Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, İMKB ve SPK'nın bu yıl başlattığı halka arz seferberliğine destek vermek istediklerini söyledi. ’ Kendilerinden danışmanlık alan fonların Türkiye'de halka arzlara destek vermek istediğini dile getiren Ünal, ''2010 yılı sonuna kadar halka açılmak isteyen şirketlere yabancı fonlarla birlikte 200 milyon dolar finansman sağlayacağız'' dedi. Ünal, özellikle lojistik, sağlık, enerji, kimya sektöründe ciddi şirketler olduğunu ve bu sektörlerde yapılacak halka arzlara piyasada daha önce olmayan taze fonlar getireceğini söyledi.

Investco'nun sahibi olduğu, 3 milyon lira sermayeli Verusa Girişim Sermayesi ise Barkan Bayboğan tarafından yönetiliyor.’  Verusa Girişim Sermayesi ise Türkiye’de gelişmekte olan şirketlere yaparak büyümelerini sağlamayı hedefliyor. Verusa, Türk şirketlerini gerçek Private Equity ile tanıştırmayı planlıyor.




İŞTE ŞİRKETİN ORTAKLIK YAPISI İLE İGLİLİ DETAYLAR



’ 1. Mustafa Ünal



http://tr.linkedin.com/pub/mustafa-unal/8/b72/602



’ 2. Govert Derks



http://www.corporatefinanceineurope.eu/index.php?id=15



’ 3.Barkan Bayboğan’ Corparate Finance in Europen Türkiye Temsilcisi’ 4. Hüseyin Şemdinoğlu’ 5. Reha Çırak’ VERUSA GİRİŞİM SERMAYESİ (VERUSA PRİVATE EQUİTY) ( SERMAYESİ 3.000.000-TL )’ Ortaklık Yapısı’ 1.İNVESTCO2. Mustafa Ünal3.Govert Derks





4.Barkan Baybogan





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)