E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte İş Yatırım'ın yeni Genel Müdürü---

İşte İş Yatırım'ın yeni Genel Müdürü

İşte İş Yatırım'ın yeni Genel Müdürü
31 Ocak 2013 - 08:05 borsagundem.com

İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan İlhami Koç'un yerine Erdal Aral getirildi

2002 yılından bu yana İş Yatırım Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan İlhami Koç, İş Bankası'na Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, yerine sermaye piyasaları konusunda uzman bir isim olarak bilinen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aral getirildi. Banka yönetim kurulunun aldığı bu değişim kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlarak kamuoyuna duyuruldu. 
Erdal Aral kimdir?
1967 yılında İstanbul’da doğan A. Erdal Aral, 1989 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olup Loughborough University of Technology’de Uluslararası Bankacılık konusunda yüksek lisans programını tamamladı. 1989 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Aral. 1997 yılında Hazine Bölümü Müdür Yardımcılığına, 2000 yılında Birim Müdürlüğüne, 2002 yılında Bölüm Müdürlüğüne, 2008 yılında Kozyatağı Kurumsal Şubesi Müdürlüğüne atandı. 13 Nisan 2011 tarihinde ise İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığına atandı. 
Borsagundem.com olarak İlhami Koç ve Erdal Aral'a yeni görevlerinde başarılar dileriz.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)