E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte korkutan İstanbul depreminin ses kaydı---

İşte korkutan İstanbul depreminin ses kaydı

İşte korkutan İstanbul depreminin ses kaydı
27 Eylül 2019 - 11:49 borsagundem.com

İstanbul’da endişe yaratan 5,8 büyüklüğündeki depremin yer altındaki ses kaydı ortaya çıktı. ABD’de yeraltını inceleyen üniversite konsorsiyumu tarafından deprem anında kaydedildiği ifade edilen ses kaydı, internet sitesinden paylaşıldı.

İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5,8'lik deprem Marmara'nın birçok ilinde hissedilerek endişe yaratırken, ABD'den depremle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

KAYIT 5 SANİYE SÜRDÜ

ABD’nin başkenti Washington merkezli çok sayıda üniversitenin konsorsiyumu ile oluşan Sismoloji için Anonim Araştırma Kurumları (IRIS), depremin yeraltındaki ses kaydını, resmi web sitesinde paylaştı. Siteden yayımlanan ve 5 saniye süren kayıtta önce bir kırılmayı andıran gürültünün ardından titreme sesi duyuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :))27 Eylül 2019 19:19

    Bende kaydediyordum sesleri, ama hat gitti. hat gidince kaydedemedim :D ahahaha

  • Okie Dokie27 Eylül 2019 12:59

    Çok güzel. Büyük İstanbul depreminin de ses kaydı alınmalı. Sonre remix yapılıp beach club'larda yazın dans ederiz. Seviyoruz seni deprem.

  • Burhan27 Eylül 2019 12:31

    Adamlar yatak odalarımızı bile görüyor,deprem zamanını biliyorlar ama söylemiyorlar.

  • işin aslı27 Eylül 2019 12:12

    Abd benim ülkemde olan depremin yer altı ses kaydını  tutuyor bu güzel peki o zaman yer üstü bütün kayıtları tütüyor ve bunu daha rahat yapabiliyor demek ki şimdi düşünün (6) 

  • : ))27 Eylül 2019 12:06

    Abd den korkulur... Adamların izleyemediği ve dinleyemediği hiç bir şey yok... Biz hala mehter çala çala obalar, saraylar kültüründe yaşıyoruz... Reisimizzz çok yaşaaaaaa

  • Kizil Elma27 Eylül 2019 12:00

    Biz neden kaydedemiyoruz ABD ediyor ses kaydini