E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte play-off puan durumu---

İşte play-off puan durumu

İşte play-off puan durumu
27 Şubat 2012 - 11:36 borsagundem.com

Bu sezon ilk kez uygulanacak play-off sistemi için ise sarı-kırmızılılar, bitime henüz 6 hafta olmasına rağmen büyük avantaj yakaladı

Galatasaray, derbi maçta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederek, en yakın takipçisi ile puan farkını 9'a çıkardı. Bu sezon ilk kez uygulanacak play-off sistemi için ise sarı-kırmızılılar, bitime henüz 6 hafta olmasına rağmen büyük avantaj yakaladı.

/_np/4732/15934732.jpg

Play-off'ta oynayacak ilk 4 takım, aralarında biri iç sahada biri dış sahada olmak üzere 2'şer maç yapacak. Şampiyon takım, 6 maç, yani toplam 40 hafta sonunda belli olacak.

TERİM'DEN PLAY-OFF YORUMU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, play-off'la ilgili yöneltilen sorulara yanıt verdi.
Fenerbahçe ile 9 puan fark oluştuğunun ve bunun play-off'larda kendilerine önemli bir katkı sağlayabileceğinin kaydedilmesi üzerine Terim, şunları söyledi:
"Play-off'u beğenmediğimi hep söylüyorum. Böyle bir mucit Türk futbolunda varsa, bir biz bilmiyoruz demek ki. 'Yaptım oldu' şeklindeki saçmalığı ben hep söylüyorum. Biz kaç puan önde olursak olalım. Daha oynayacağımız normal olarak 6 maç daha var. Herkes gibi kaybedebiliriz ki kaybettiğimiz maçlar da var. Puan farkı düşebilir. Play-off'ta ne olur bilmek zor. Avantajımız çok büyük ve play-off ayrı düşünülmesi gereken bir yer olacak. O kadar çok şey değişiyor ki, haftada, ayda, başka şeyler de değişir mi bilemiyorum. Ben daima temkinli konuşmaya devam ediyorum. Daha yapacağımız çok iş var. Hangi puan farkında olursak olalım, hiçbir zaman kafi görmeyeceğiz. Uzun süre kaybedilen bir dönem geçtik ve kazanma alışkanlığını sürdürmek için çalışıyoruz. Rakiplerimiz önemli rakiplerdir, bizim de kaybedeceğimiz zamanlar olacaktır. Ne kadar rahat oynayabileceksek o kadar fark yapmak isteriz. Play-off'ta da buradaki kadar başarılı olmak zorundayız. Yetmeyebilir diye düşünüyorum."

Normal sezon puan durumu
Normal sezon puan durumu
Normal sezon puan durumu
Normal sezon puan durumu
Normal sezon puan durumu
Normal sezon puan durumu
hurriyet.com.tr

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,95
En Yüksek: 6,95
En Düşük: 6,83
Değişim 2,06 %
FK: 41,56
PD / DD: -7,95
İşlem Hacmi 111.753.386
Toplam Adet: 16.192.266
Ağırlıklı Ort.: 6,90
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)