E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Rıdvan'ın Fener yorumu---

İşte Rıdvan'ın Fener yorumu

İşte Rıdvan'ın Fener yorumu
29 Ekim 2012 - 21:55 borsagundem.com

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fenerbahçe-Antalyaspor maçın devre arasında NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı değerlendirdi

"Diarra etkili bir oyuncu. Antalyaspor'un ikinciliği tesadüf değil. Antalya takımı merak ediyorum nasıl bu kadar bağlandılar. Fenerbahçe'nin omurgasında da çok eksik var. Abuk subuk. Serdar'la Bekir uyumsuz.Fenerbahçe ne hücumda var ne savunmada var. Krasic hazır değil. Sow hakikaten müthiş etkili oynamaya çalışıyor. Sow'u çıkar rakip kaleye gidemezsin. Mehmet Topal ya da Meireles'in yokluğu ve stoperlerin ikisinin de olmaması problem yarattı. Fenerbahçe topa ikinci bölgede sahip oldu. Krasic'i bu tür maçlarla kazanmak istiyor olabilir ama teknik direktörün bir şey yapması gerek. Krasic'le Stoch değişikliği olmalı. Kuyt yetenekli bir oyuncu olmadığı için çok pas hatası yapabiliyor. Gökhan Gönül evlere şenlik. Fenerbahçe'nin baskı kurmak istediği bölümlerde topu bırakıyor. Daha 22. dakikada yoruldu. Limassol maçından sonra takımda düşüş var"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)