E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Rüştü'nün yeni takımı---

İşte Rüştü'nün yeni takımı

İşte Rüştü'nün yeni takımı
17 Ekim 2012 - 10:50 borsagundem.com

Beşiktaş'la yollarını ayıran Rüştü Reçber, futbol hayatına bakın nerede devam edecek?

Milliyet'te yer alan habere göre David Beckham'ın da formasını giydiği ABD'nin Los Angeles Galaxy takımı ile görüşmelerini sürdüren 39'luk eldiven, ufak pürüzlerin de giderilmesiyle imzayı atacak.
Beşiktaş'ın jübile teklifine olumsuz yanıt verip futbola devam etmek istediğini belirten Reçber, ABD, Çin ve BAE ekiplerinden gelen teklifleri gözden geçirip yola Yeni Kıta'da devam etme kararı aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 17 Ekim 2012 12:35

    Yeter be abi yaa! Sen bu gidisle 50 yasinda da kalecilik yaparsin.!

  • erol0717 Ekim 2012 11:58

    bir zamanlar antalyadan giderken ayşe arman fener bahcede iken yeni gazeteciydi yaptığı ropörtajda hep klasik müzik dinlerim demişti babası karpuz satardı yörük şivesi ile konuşurdu helal sana koçum kim tutar seni pensilvalyaya selamlar gelecegin antalya millet vekilisin hiç üzülme bu memeleket kimleri adam etmedi adam yerine koymadı bagrına basmadıki seni basmasın ulan bi çive cak memeleketine bir sporcu okulu aç gecleri kazan bunca insan kötü yola gidiyo gençler spor en büyük ilaç bu8 çocuklara kefene çep modası henüz başlamadı