E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Terim'in transfer listesi ---

İşte Terim'in transfer listesi

İşte Terim'in transfer listesi
26 Mayıs 2011 - 15:18 borsagundem.com

Galatasaray'ın çiçeği burnunda patronu, bu isimleri takımda görmek istiyor

G.SARAY’DA tüm belirsizlikler sırayla son buluyor.. Öncelikle başkan olarak Ünal Aysal seçildi, arkasından teknik direktörlük koltuğuna da Fatih Terim getirildi.. Ve VATAN şimdi de İmparator’un muhteşem transfer listesini açıklıyor..
YENİ yönetimin kayıtsız şartsız güven ve desteği ile yeni dönemde çok güçlü bir G.Saray oluşturacak olan tecrübeli teknik adam, takımın kabuğunu değiştirmek amacıyla Türkiye ve dünya yıldızlarını kadroya katmak için kolları sıvadı..
YEPYENİ bir iskelet oluşturmayı planlayan ve bu amaç doğrultusunda kilit noktalara transferler yapacak olan Terim, kale için 40 yaşındaki Edwin Van der Sar’ı veto etmişti.. Ancak yerine düşündüğü ismin de Hollandalı’dan aşağı kalır yanı yok, hatta fazlası var.. Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Juventus’un 33 yaşındaki tecrübeli eldiveni Gianluigi Buffon’u isteyen Terim, bu transfer için İtalya’daki bağlantılarını da devreye soktu..
GEÇELİM defans hattına.. Liste başında Udinese’nin Kolombiyalı yıldızı Cristian Zapata bulunuyor.. Hem stoper hem de sağ bekte oynayabilen 24 yaşındaki oyuncunun yanı sıra bu sezonki performansıyla dikkat çeken G.Antep’in Kamerunlu yıldızı Dany’yi de alternatifleri arasına alan Terim, herkes gibi Ersan Gülüm’ü de kadrosunda görmek istiyor..
UDINESE’DEN 2 İSİM
ORTA sahada ise transferin gözdesi Selçuk İnan’ın dışında bir başka Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam’ı da düşünüyor Fatih Hoca.. Ayrıca Udinese’de Zapata’nın haricinde bir gözdesi daha mevcut.. O isim Gökhan İnler.. Türk asıllı İsviçreli ön libero Terim’in öncelik verdiği oyunculardan biri.. Yani oyunu iki yönlü oynayabilen isimler bakıyor..
FORVET adayı da artık herkesin bildiği gibi Didier Drogba.. Chelsea’nin Fildişi Sahilli yıldızının transferi için çok önemli adımlar attı G.Saray ve iş artık neredeyse bitme noktasına geldi.. Hatta ‘Drogbazooka’ bonservisini kulübünden alabilirse imza atmak için Türkiye’ye gelecek..
BU futbolcuların dışında 2 veya 3 transfer daha yapmayı amaçlayan G.Saray, yukarıdaki yıldızların transferlerinde sorun çıkması halinde yeni isimlere yönelecek..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)