E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Trabzon'un bombaları ---

İşte Trabzon'un bombaları

İşte Trabzon'un bombaları
28 Ağustos 2011 - 09:02 borsagundem.com

Devler Ligi için hedef büyüten Trabzonspor'un transferdeki rotasını SABAH açıklıyor:

Şampiyonlar Ligi vizesi üzerine transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Bursaspor'un milli yıldızı Volkan Şen'i renklerine bağladıktan sonra gözünü yurt dışına çevirdi. İşte SABAH farkıyla bordo-mavililerin hedefindeki isimler ve bu transferler için gerçekleşen girişimler... UEFA'nın Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını açıklaması üzerine bordo-mavili yönetim perşembe günü teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya geldi. Tecrübeli teknik adam, menajerler aracılığı ile kulübe önerilen birçok yıldız ismi veto ederken, kaliteli bir forvete ve sol kanatta savaşçı bir isme ihtiyacı olduğunu belirterek, Hamburg'un Perulu forveti Paolo Guerrero ile Juventus'un İsviçreli sol beki Reto Ziegler'i istediğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen başkan Sadri Şener, 1984 doğumlu ve 1.85 boyundaki Perulu golcü için Alman Kulübü'nün kapısını 6 milyon Euro'luk bir teklifle çaldı. Hamburg ile pazarlıklar dün gece boyunca sürerken, Guerrero ise Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon 500 bin Euro talep ediyor.
SOLUN KRALI ZİEGLER
Trabzonspor'un peşinde olduğu diğer bir isim İsviçreli Reto Ziegler ise geride kalan sezonda Sampdoria'nın Serie B'ye düşmesi üzerine Juventus'un yolunu tuttu. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu için menajerler vasıtasıyla teklif yapıldı. Juventus, ilk etapta Trabzonspor'un teklifine sıcak bakmazken, Karadeniz temsilcisi Juventus'un bedelsiz olarak renklerine bağladığı Ziegler için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı ve İtalyanların inadını kırmaya çalışıyor. Trabzonspor, Sapara için de A.Gücü ile temaslarını sürdürüyor. Sapara transferi yarın açıklanabilir.
İSTİKRAR ABİDESİ
İsviçre'nin Genf şehrinde 1986 yılında dünyaya gelen Ziegler, Grasshopper, Tottenham, Hamburg, Wigan ve Sampdoria gibi kalburüstü takımların formasını giydi. Son üç yılda 108 Serie A maçına çıktı.
USTA GOLCÜ
1984 doğumlu Guerrero, Avrupa kariyerine 2003 yazında Bayern Münih'e imza atarak başladı. Üç yılda 27 maçta 10 gol attıktan sonra Hamburg'un yolunu tuttu. Perulu forvet, 103 kez formasını giydiğ Hamburg'da ise 31 gole imza attı.
Volkan Şen bitti
Trabzonspor, uzun süren pazarlıklar sonrası Bursasporlu Volkan Şen'i kadrosuna kattı. Bursaspor'un Anderlecht ile oynadığı Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın İbrahim Kaş ve Sercan Yıldırım ile birlikte satılmasını istediği Volkan Şen için yeşil-beyazlı kulüp, "Tekliflere açığız" açıklamasını yapmıştı. Bu gelişme üzerine devreye giren Trabzonspor, pazarlık masasında mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncu için Bursaspor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek olan bordomavili yönetim, milli futbolcuya ise yıllık 1.1 milyon garanti para ve maç başına 10 bin Euro ödeyecek.
İMZA TÖRENİ YARIN
Volkan, yarın Trabzon'da düzenlenecek törende kendisini 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak.  MURAT ÖZBOSTAN/SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)