E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Trabzon'un yeni gözdesi---

İşte Trabzon'un yeni gözdesi

İşte Trabzon'un yeni gözdesi
14 Ağustos 2011 - 20:10 borsagundem.com

Trabzonspor yönetimi, Samsunspor'un genç stoperini takas yoluyla kadrosuna katmak için uğraşıyor.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Benfica'ya elenen Trabzonspor'da yaşanan savunma hataları teknik direktör Şenol Güneş'in canını sıkmıştı. Bunun üzerine yönetimden acilen takviye isteyen tecrübeli teknik adamın, talebini geri çevirmek istemeyen yönetim görüşmelerini sürdürüyor. İlk olarak Dany'yi kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer, Gaziantepspor'un başarılı stoperini satmaya yanaşmaması üzerine gözünü Samsunspor'un genç stoperi Kemal Tokak'a çevirdi. Her iki futbolcu için de kulüpleriyle temaslarını sürdüren bordo mavililerin, Kemal Tokak'ı almak için Samsunspor'a bir miktar para ve takas teklifiyle gideceği belirtildi. Karadeniz temsilcisinin de böyle bir teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor. Takasta kullanılacak futbolcular arasında Sezer Badur, Mehmet Çakır ve Barış Ataş'ın adları geçiyor.
ENGİN'E RESMİ TEKLİF YOK
Bu arada teknik heyetle yaşadığı sorunlar ve sözleşmesini uzatmaması nedeniyle satış listesine koyulan Engin Baytar için şu ana kadar kulübe gelen resmi bir teklifin bulunmadığı belirtildi. Bununla birlikte yönetimin Engin Baytar'a yıllık 1.1 milyon Euro'dan önerdiği 3 yıllık yeni sözleşme teklifinin geçerliliğini koruduğu ve futbolcunun bu şartlarda imza atması durumunda affedilebileceği iddia edildi. Ancak Engin Baytar'ın bu teklife sıcak bakmadığı vurgulandı.
UMUT BULUT'A KUTLAMA
Fransa 1. Ligi 2. hafta mücadelesinde Umut Bulut'un takımı Toulouse, kendi sahasında Dijon'u 2-0 mağlup etti. Bordo mavili takımdan sezon başında Toulouse'ye giden Umut Bulut, Fransa'daki ilk golünü atarak takımına galibiyet armağan etti. Karşılaşmada Toulouse'nun gollerini 71. dakikada Umut Bulut ve 85. dakikada Paulo Machado kaydetti. Toulouse formasıyla ilk golünü atan Umut Bulut, golün ardından büyük sevinç yaşadı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada da Umut Bulut attığı gol nedeniyle tebrik edildi.
BİLBAO'NUN PROGRAMI BELLİ OLDU
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndaki rakibi Athletic Bilbao'nun resmi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. Buna göre İspanyol ekibi maçtan bir gün önce (17 Ağustos Çarşamba günü) yerel saatle 21.00'de maçın oynanacağı San Mames Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.Ayrıca İspanyol takımının Teknik Direktörü Marcelo Bielsa yine 17 Ağustos Çarşamba günü San Mames Stadı'nda yerel saatle 22.10'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)