E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte yeni haftada beklenen hava durumu---

İşte yeni haftada beklenen hava durumu

İşte yeni haftada beklenen hava durumu
28 Temmuz 2024 - 09:15 borsagundem.com

Yeni haftanın hava durumu raporu açıklandı. Yurdun çeşitli bölgelerinde sağanak yağışlar devam ederken, bazı bölgelerde yağış beklenmiyor. İşte ayrıntılar...

Yeni haftada sağanak yağışlar sürecek. Ülkenin doğusunda gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. İç ve güney kesimlerde ise yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinde kalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, önümüzdeki günlerin hava durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Doğu Karadeniz başta olmak üzere kuzey bölgelerimizde aralıklarla yağış göreceğiz. Bu yağışların özellikle Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerindeki kuvvetli olmasını bekliyoruz.

Pazartesi günü için Rize ve Artvin çevreleri ile Van'ın doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak beklentimiz var. Salı günü için de Marmara'nın kuzey kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak geçişleri göreceğiz.

Ankara'da önümüzdeki günlerde sıcaklıklar 30-32, İstanbul'da 32-33, İzmir'de ise 36-38 derecelik sıcaklık beklentimiz var. 

Ülke genelinde hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyorÜlke genelinde hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor

 

Meteoroloji'den serin hava dalgası uyarısı!Meteoroloji'den serin hava dalgası uyarısı!

 

İstanbul güne sıcak hava ve yüksek nem ile başladı!İstanbul güne sıcak hava ve yüksek nem ile başladı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)