E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsveç darbecileri iade etmeyeceğini açıkladı!---

İsveç darbecileri iade etmeyeceğini açıkladı!

İsveç darbecileri iade etmeyeceğini açıkladı!
03 Ağustos 2016 - 16:24 borsagundem.com

İsveç, darbe girişimiyle "güçlü bağlantısı" olan kişileri, iltica başvuruları reddedilmiş olsa bile Türkiye'ye iade etmeyeceğini açıkladı

Göçmen başvurularını değerlendiren İsveç kurumu Migrationsverket, söz konusu kişileri, "Fetullah Gülen'in destekçileri" olarak niteledi.Migrationsverket, "inandırıcı muhalif aktiviteler" içinde olanların da "risk grubunda" olduğunu belirtti.

Migrationsverket tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye'deki güncel durumla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç var" denildi. Habere göre, Migrationsverket, başvuru sahiplerinin iade edilmemesine ilişkin kararı, darbe girişiminden üç gün sonra aldı ancak bugün kamuoyuna açıklandı.

İsveç'in sığınmacıların iadesini ele alırken; ülkeleri "güvenli" ya da "güvenli değil" diye sınıflandırmadığını hatırlatan Migrationsverket Sözcüsü Guna Graufeld, her başvuruyu özel olarak değerlendirdiklerini belirtti.

İsveç kurumu, iade etmeyeceği kişilerin sayısı hakkında bilgi vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FATİH İSLAMBUL03 Ağustos 2016 18:22

    İşte mediniyeten bahseden batılılar bunlar ne medeniyeti müslümanlara törör yapan törerisler bunlar tespit edilsin kaldıkları yerde infaz edilsinler. nerede ajanlarımız .

  • YORUMCU03 Ağustos 2016 16:58

    bu nasıl saçma bir tanımlama böyle "muhalefet lideri" muhalefet lideri dediğin Türktiye de legal olarak siyaset yapan parti lideridir. bu adam ilegal şekilde devletin kurumlarına sızmış ve devleti ele geçirmeye çalışan bir örgütün imamı... isveç gibi demokrasiyle övünen bir ülke nasıl böyle bir tanımda bulunur anlamak mümkün değil, esasen bu batı ülkelerinin ikiyüzlülüğünün bariz örneğidir.

  • asimetrik savaş03 Ağustos 2016 16:51

    Bu tür ülkelere haddini bildirecek, bizim elimize düşürecek, bir MİT teşkilatı istiyoruz. Hep defansif mi takılacağız?

  • musti03 Ağustos 2016 16:31

    Nekadar çok düşman varmış yahu.