E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya'da koronavirüs kabusu devam ediyor---

İtalya'da koronavirüs kabusu devam ediyor

İtalya'da koronavirüs kabusu devam ediyor
14 Mart 2020 - 20:23 borsagundem.com

İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 175 kişi artarak 1441'e, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 21 bin 157'ye yükseldi.

İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 175 kişi artarak 1441'e, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 21 bin 157'ye yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Kara 14 Mart 2020 23:48

    Diyorlarki gidenler,görenler.Italya çok pişmiş yerde çöpler falan ..Vürüs oncesi

  • Yorum14 Mart 2020 23:08

    Ayrıca gelişmiş ülkeler yaşlı nufusu öldürmek istiyor dünya 6 milyar insanı kaldırmıyor savaşla yapmak istediler olmadı şimdi gelişmiş ülkeler kendilerinden uzak bölgelerde bunu yapmak istediler ama karşı karşıya geldiler o sebeple vaz geçtiler biyolojik olarak normal gripten biraz agır geçirilen Bi virüs icat ettiler ve bu virüs de yaşlıları ve ekonomik gücü az olan ülkelerdeki insanları hedef alıyorlar bu dünya nufusunu azaltacaklar bu olmazsa başka salgın la olacak dünyadaki su ve gıda yetmiyor çinde insanlar böcek yiyor bu böcegi çok sevdiklerinden degil 1.4 milyar insanı doyurmak ve bunu her gün yapmak kolay degil bu böyle devam edemez besin zinciri kırıldı ve her şey daha kötü olur bununda üst akıl biliyor böyle yöntemler kullanıyor bu başlangıç insanları son 20 senedir böyle salgınlarla insanları alıştırıyorlar daha kötüleri olacak

  • ----------- ??????????-------------14 Mart 2020 22:08

    bence çok çok çok abartılıyor.sigaradan, kanserden, dolaşım yolu hastalıklarından her gün bu sayının 5-10 katı insan günde ölüyor muş italya da.bunlar gayet normal şeyler.neden sıkıntı oldu anlamakta güçlük çekiyorum.abdes alıp namaz kılan müslümanlara bu virüs asla bulaşmaz derim.bugün hollandalılar medeni insanlar bilirdik tuvalete gidip hiç bir yerlerini yıkamaya üseniyorlarmış.

  • Yorum14 Mart 2020 21:54

    Yaşlı nufusu fazla ve saglık görevlilerinin ikaz ve uyarılarını dinlemiyorlar fransada niye ölümler artmıyor çünkü bilinçli toplum canlarını riske atmıyorlar dogruları yapıyorlar devlet önlemleri geç aldıgı halde

  • Yeter artik14 Mart 2020 21:50

    Kaç oldu yayinlamiyorsunzuda gene yaziyom bıktık artık yeter bu virüs o kadar büyük ve tehlikeli değil bunu büyüten ve tehlikeli yapan siz ve sizin gibi medya hiç iyilesenleri yazmıyorsunuz sıcaklarda bitecek az kaldı demiyorsunuz cin normale döndü demiyorsunuz kaos kaos hep

  • Cemal14 Mart 2020 21:14

    Italya nin aldığı önlemler mi zayıf yoksa başka birşey mi var anlamadım. Avrupa da en fazla burada virus etkisi görülüyor sanki. Yakında ticaret de zayıflamaya başlar herhalde. Önlemler için üretim fabrikaları bir süreliğine kapatabilirler gibime geliyor.