E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIvanka Trump, Beyaz Saray'da ofise kavuşuyor---

Ivanka Trump, Beyaz Saray'da ofise kavuşuyor

Ivanka Trump, Beyaz Saray'da ofise kavuşuyor
21 Mart 2017 - 12:24 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, Beyaz Saray'da ofisine yerleşecek

20 Ocak'ta ABD Başkanı olan Donald Trump, geride kalan iki ayda neredeyse her programına ailesini dahil etti. Damadı Jared Kushner en yakın danışmanları arasında yer alıyor. Ancak medyanın ilgisini çeken isim, kızı Ivanka Trump oldu.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya hayran hayran bakışlarıyla günlerce konuşulan Ivanka Trump, nihayet Beyaz Saray'da bir ofise kavuşuyor.

Resmi bir unvan taşımayacak Ivanka Trump, yeni görevinde babasına tavsiyeler verecek ancak tavsiyelerin içeriği henüz bilinmiyor. Politico dergisine konuşan güzel ismin avukatı Jamie Gorelick, Ivanka'nın babası Trump'ın gözü ve kulağı olacağını söyledi. Avukat Gorelick, "Başkanın büyük kızının, hükümette aktif şekilde yer alması yeni bir durum" dedi. Avukatın verdiği bilgiye göre, Ivanka Trump yemin etmeyecek ve maaş almayacak.

Medyada 'gerçek First Lady' olarak adlandırılan 35 yaşındaki Ivanka Trump, bir Moda markasına sahip. ABD kamuoyu, Başkan Trump'la birlikte sık sık toplantılara katılan ve son olarak Almanya Başbakanı Angela Merkel'le aynı masada yer alan Ivanka Trump'ın kendi markasına ayrıcalık sağlayıp sağlamayacağını merak ediyor.

Başkan danışmanı Kellyanne Conway, katıldığı bir televizyon programında Ivanka Trump'ın markasını övünce soruşturmanın hedefi olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)