E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'İyi bir savunma yaptık'---

'İyi bir savunma yaptık'

'İyi bir savunma yaptık'
12 Temmuz 2013 - 06:55 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA Tahkim Kurulu'nda savunmasını yaptı

UEFA'nın şike iddialarıyla ilgili verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Beşiktaş, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunmasını tamamladı.
İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleşen duruşmalı toplantı sonrası konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ''Sonucu bildiğimiz birşey yok. Sadece iyi bir savunma yaptık.
Umut ediyoruz ki iyi bir sonuçla çıkalım.'' diye konuştu.
Sonuç herhalde bir hafta sonra açıklanacak diyen Orman, ''Çünkü 19'unda kura çekimleri var. Kura çekimlerinden önce gerekçeli kararı açıklarlar.17'si 16'sı 18'si olabilir.'' dedi.
Umutlarının pozitif olduğunu vurgulayan Fikret Orman, ''Ama şuanda bu böyle çıkıcak demek çok zor, beklemek lazım.'' dedi.
Dönemin TFF Etik Kurulu Üyeleri'nin de duruşma için Nyon'a gelmesinin olumlu olduğunun altını çizen Fikret Orman, ''Olumlu olsun diye o arkadaşlarımızı davet ettik, iyi olduğunu düşünüyorum.'' dedi.
Beşiktaş taraftarlarına da seslenen Beşiktaş Başkanı Orman, ''Onları seviyoruz.'' ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 7 saat süren duruşmalı toplantıya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen, şahitler ve kulübün avukatları katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)