E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİyi Partili Özdağ'a ihraç talebi---

İyi Partili Özdağ'a ihraç talebi

İyi Partili Özdağ'a ihraç talebi
21 Ekim 2020 - 11:50 borsagundem.com

İyi Partili Özdağ'ın "FETÖ'cü" ilan ettiği İyi Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, 39 ilçe başkanının Özdağ'ın partiden ihraç edilmesiyle ilgili dilekçe hazırladığını duyurdu. Özdağ, daha önce "Partimdeyim" mesajı vermişti.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Savcı Mehmet Selim Kiraz Adliyesi'ne giderek kendisiyle ilgili terör örgütü FETÖ'ye üye olmak ithamını yönelten İyi Parti Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Burada açıklama yapan Kavuncu şu ifadeleri kullandı;

"İftiracıları görüyorsunuz"

Bir televizyon programında maalesef partimizin milletvekilinin yapmış olduğu iftira ve hakaret eylemi taşıyan açıklamaları hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Görüyorsunuz, iftiracılar televizyon kanallarında ve bizler adalet kapılarındayız.

Özdağ'ın ihracı için dilekçe hazır

39 ilçe başkanımız, parti tüzüğünün gerekli maddeleri uyarınca söz konusu milletvekili ile ilgili ihraç talebiyle gerekli dilekçelerini hazırladılar.

Resmen başvuru yapacaklar

Türkiye’deki tüm il başkanlarımız da aynı şekilde dilekçelerini verecekler. Hukuk ve adalet istiyoruz.

"Eimizden geleni yapacağız"

Bu hukuksuzluktan, adaletsizlikten, alçakça yapılan iftiralardan Türkiye çok çekti. Hukuk dışına çıkmadan, üstümüze düşen, elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Ne olmuştu?

İyi Parti Milletvekili Ümit Özdağ, TV'de yayınlanan bir programda İyi Partili Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu, Kazakistan'da görev yürüttüğü derneğin FETÖ'den kapatıldığını öne sürdü. Gündeme oturan iddia sonrası Buğra Kavuncu telefonla canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddiaları yalanladı. Derneğin FETÖ ile ilgisinden haberdar olmadığını söyleyen Kavuncu, Özdağ'ı mahkemeye vereceğini belirtti.

İyi Parti'de tartışmalar bitmiyor

İyi Parti'de FETÖ gerilimi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa21 Ekim 2020 21:07

    Ümit Özdağ'ın ,Kavuncu için söylediği sözlerin 39 ilçe başkanıyla ne ilgisi var?Burada muhatap Kavuncu.Kavuncu cevap verebilir,kendisini savunabilir.Ayrıca İYİ Parti için zaten bir söylenti vardı,durum böyleyken -Kavuncu Fetö'cü olmasa da- başka kimse yok muydu?Bu tartışmaya ne gerek vardı?

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Ekim 2020 15:28

    Sıkısınca partiden atın değilmi.iyi parti imiş milliyetci imiş.gidin hdp ile ittifak yapın sonra kaçamaz konuşmalar.asıl bu işin baş sorumlusu meral akşener dir.