E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJandarmadan çocuklara top ve forma hediyesi---

Jandarmadan çocuklara top ve forma hediyesi

Jandarmadan çocuklara top ve forma hediyesi
06 Temmuz 2024 - 16:32 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Yerlikaya, jandarmanın çocuklara top ve forma hediye ettiği görüntüleri paylaşıp, Milli Takıma başarı diledi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da Zerzevan Kalesi’nde plastik top ve eski ayakkabılarla futbol oynayan çocuklara jandarma tarafından milli takım forması ve futbol topu hediye edilirken çekilen videoyu paylaşarak, Hollanda ile oynayacağı karşılaşmada A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından, Zerzevan'da patlak top, eski kıyafetler ve ayakkabılarla futbol oynayan çocukların videosunu paylaştı.

Videoda, helikopterle devriye gezen jandarma ekibinin çocukları görmesinin ardından, başka bir jandarma ekibinin araçla bölgeye ulaşıp, çocuklara milli forma, yeni futbol topu ve ayakkabı hediye etmesi yer aldı.

Bakan Yerlikaya video ile birlikte, "Bu akşam Avrupa Şampiyonası yarı final yolunda rakibimiz Hollanda. Biz, 'BizimÇocuklar’a sonuna kadar güveniyoruz.

Zerzevan’da top oynayan çocuklarımızın da; dünyanın dört bir yanında kalbi ay yıldız atan milyonların da duaları sizlerle. Haydi vurduğunuz gol, yolun sonu final olsun" mesajını paylaştı.

Hollanda ve Türkiye’den dostluk mesajı

 

Mehmetçik’ten A Milli Takım’a başarı mesajı

 

A Milliler yarı final için Hollanda karşısında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı07 Temmuz 2024 06:51

    DOGUDA VE GÜNEYDOGUDA ARTIK GERİ KALMIŞLIK DEGİL ÇAGIN ÖTESİNDE BİT KALKINMA VAR.MAŞŞALLAH HALK ÇALIŞIYOR YATIRIM YAPIP KALKINIYOR BUNUN SEBEBİ PKK İLLETTİNİN AZALTILMASI HALKA EN BÜYÜK ZARAR VE ACI YAŞATAN TERÖR ÖRGÜTÜNDEN KOPMALI.AKSİ HALDE TEKRAR O SIKIYÖNETİMLİ GÜNLERE GERİ GİDECEK GİBİ GÖRÜYORUM.