E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJaponya, Türkiye ile anlaşmak istiyor---

Japonya, Türkiye ile anlaşmak istiyor

Japonya, Türkiye ile anlaşmak istiyor
05 Mart 2019 - 08:32 borsagundem.com

Japonya, Türkiye ile Haziran ayında bir ekonomik ortaklık anlaşması imzalamayı hedefliyor

Japonya, Avrupa Birliği ile tarifelerin azaltılması konusunda varılan anlaşmanın ardından Türkiye ile Haziran ayında bir ekonomik ortaklık anlaşması imzalamayı amaçlıyor.

Türkiye ve Japonya arasında ikinci çalışma toplantısının Nisan ayında yapılması bekleniyor. Japonya ile Türkiye arasında anlaşma için müzakereler Aralık 2014'te başladı ve geçen yıl hızlandı.

Müzakerelerin hızlanmasında Japonya ile AB arasında yapılan ve Şubat ayında yürürlüğe giren anlaşmanın Ankara'nın Türk ürünleri için bir dezavantaj oluşacağından endişelenmesine yol açması etkili oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan Hüseyin dağcı 09 Mart 2019 22:10

    Keşke kendimize akıllı insanları örnek alsaydık Japon'lar gibi batılı fitneleri almasaydık şimdi çok farklı olurdu herşey

  • dd05 Mart 2019 13:53

    KEŞKE 40 SENE ÖNCE YAPILSAYDI. ABD. AVRUPA HAYRANI TÜRK. ÜLKESİNE 100 YIL GERİ BIRAKTI. HALÂ AKILLANMADIK. MAOCU KOMİNİST ÇİN BİLE SOLLADI GEÇTİ. BİZ HALÂ ÇETELERLE HIRSIZLARLA UĞRAŞIYORUZ.

  • Tarık05 Mart 2019 12:11

    Japonlar kazık atmayacaksa Türkiye Japonya için bölgesel büyük fırsatlar sunan bir ülkedir