E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarJAPONYA'DA TOPARLANMA HIZI YAVAŞLIYOR---

JAPONYA'DA TOPARLANMA HIZI YAVAŞLIYOR

JAPONYA'DA TOPARLANMA HIZI YAVAŞLIYOR
06 Ekim 2010 - 09:31 borsagundem.com

Japonya Merkez Bankası'nın yayınladığı raporunda, güçlü yenin etkilerine işaret ederek ülke ekonomisine ilişkin daha ihtiyatlı bu tutum takındı

Japonya Merkez Bankası bugün yayınladığı Ekim ayı ekonomik görünüm raporunda, global ekonomik görünüme ilişkin belirsizliği ve güçlü yenin etkilerine işaret ederek ülke ekonomisine ilişkin daha ihtiyatlı bu tutum takındı. Ekim ayı raporunda, "Japon ekonomisini hala ılımlı toparlanma işaretleri gösteriyor, ancak toparlanmanın hızı yavaşlıyor" ifadelerine yer veren banka, ekonominin geçici bir yavaşlamanın ardından tekrar ılımlı büyüme göstereceğine inandığını da vurguladı. İktidar partisi ulusal fon önerdi Nikkei gazetesinin haberine göre Japonya'da iktidarda bulunan DPJ, deniz aşırı doğal kaynak geliştirme projelerine yatırım yapmak için on milyarlarca dolar büyüklüğünde bir ulusal fon oluşturulması önerisinde bulundu. Nikkei'nin verdiği bilgiye göre ulusal fon oluşturulması, DPJ'nin 5 trilyon yen büyüklüğündeki teşvik paketi önerisinin bir parçası.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)