E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJardel 40 yaşına sahalara döndü---

Jardel 40 yaşına sahalara döndü

Jardel 40 yaşına sahalara döndü
09 Kasım 2013 - 12:24 borsagundem.com

40 yaşındaki Mario Jardel, Brezilya’da amatör bir ekiple anlaştı. ‘Profesyonelliğe döner misin?’ sorusuna ‘Neden olmasın?’ diye karşılık verdi

Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı Mario Jardel futbola doymuyor. 2000-2001 sezonunda sarı kırmızılı formayı giyen ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan ‘Süper Mario Jardel’ 40 yaşında yeni bir transfere imza attı. Ülkesinin amatör futbol kulüplerinden Ibiruba kentinin Vila Nova ekibiyle anlaşan Jardel, bu hafta sonu itibariyle antrenmanlara da başladı.

Yıldız futbolcunun gelişiyle kentte büyük bir heyecan yaşandığı belirtilirken, ilerleyen yaşına karşın futbolu bırakmamakta kararlı olan Jardel, “Buraya arkadaşlarımın çağrısı üzerine onlara yardımcı olmaya geldim” derken, tekrar profesyonel olarak oynamayı düşünüp düşünmeyeceği sorusuna ise ‘Neden olmasın, performansıma bağlı’ şeklinde cevap vererek bu heyecanı daha da artırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)