E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiJP Morgan 6 hisseyi listesine ekledi---

JP Morgan 6 hisseyi listesine ekledi

JP Morgan 6 hisseyi listesine ekledi
09 Nisan 2013 - 11:31 borsagundem.com

JP Morgan, MSCI EMEA endeksinin üzerinde getiri sağlayacak hisseler listesine 6 hisse ekledi

JP Morgan, 2. çeyrekte MSCI EMEA endeksinin üzerinde getiri sağlayacak hisseler listesinde Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Bank Asya, Koç Holding, Turkcell ve Koza Altın'a yer verdi.
JP Morgan Cazenove bugün yayınladığı Orta-Doğu Avrupa, OrtaDoğu, Afrika (CEEMEA) strateji raporunda 2013 2. çeyrekte MSCI EMEA endeksinin üzerinde getiri sağlamasını beklediği 23 şirket belirledi.
JP Morgan Cazenove'nin belirlediği 23 şirket arasında Türkiye'den Vakıfbank, Yapı Kredi, Bank Asya, Koc Holding, Turkcell ve Koza Altın yer aldı.
Türkiye için tavsiyesini 'ağırlığını artır' olarak koruyan JP Morgan Cazenove, en beğendiği 10 CEEMEA hissesi listesinden ise Emlak GYO ve YKB'yi çıkararak listeye Vakıfbank ve Koç Holding'i aldı. Liste'de Türkiye'den Turkcell'de yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bay y15 Nisan 2013 17:26

    Günlerden beri birçok yatırım danışmanları KOZAL deyip duruyorlardı. Neden dedikleri şimdi anlaşılıyor.

  • aşağıdaki yorumlar12 Nisan 2013 23:53

    süper yazmışsınız teşekkür ederim hepinize daha ne diyecezki anlasınlar

  • asım12 Nisan 2013 14:48

    b izim tamirhane tostçu tavsiye edilir

  • YABANCI RAPORLARI MI ?GÜLDÜRMEYİN..09 Nisan 2013 14:33

    BEN ARTIK YABANCI RAPORLARI NE DİYORSA TERSİNİ YAPIYORUM.ADAMLAR HİSSE ÖNERİYOR BORSA DAHA YÜKSELECEK DİYORLARSA BİLİYORUM Kİ MAL SATACAKLAR GEL GEL YAPIYORLAR ÇÜNKÜ %65 YABANCILADA İSE ALIN DİYORLARSDA KAÇMALI HELE BİR DE ENDEKSLER İKİLİ TEPELERDE GRAFİK GÖTERİYOR YANİ ÇOK PAHALI GÖSTERGELERDEYSE VE DÜNYADA VE HİSSELERDE BÜYÜMELER VE BEKLENTİLERİ DAHİ YOK İSE SATIP KAÇMA HAZIRLIĞI GAZINA GELMEMEK LAZIM YABANCILARIN.YÜKSEKTEN SATILIR BORSA YÜKSEKKEN HİSSE ALINMAZ. AL DİYEN OLURSA SEN AL DA GÖRELİM DERİM BEN ÜÇ BEŞ ALIŞTA GÖSTERİP 1000 ,100.000 SATIŞ YAPACAKLAR UYANIKLAR ÇOOOK .ALAYI YABANCI DİL KONUŞUYOR BAZILARI YABANCI DİL KONUŞUYOR GİBİ AMA AKŞAM GÜNDÜZ TÜRKÇE DE KONUŞUYOR OLABİLİR DE AMAN DİKKAT.ZİRVELERDE BORSADA ALIM DEĞİL SATIM YAPIP KARLARI CEBE ATMAK LAZIM.

  • ESKİCİİİİ VAR ESKİCİİİİ09 Nisan 2013 12:16

    çukurambarda iki eskici dükkanı sahibi oturmuş konuşuyorlardı 3 ay kadar önceydi."ağabey ben senin dükkanındaki 6 eski resim için bu yıl iyi prim yapar alın diyeyim piyasaya yayayım bunları fısıltılarla,sonra sen de benim dükkanımdaki 3-4 maşrapa için piyasaya o maşrapaları alanlar ilerde çok para kazanır dersin oldu mu?".Yanlarından geçerken "biraz zor olur dedim içimden.tüm dünyada resim fiyatları zirvelere gelmiş,maşarapalarda da artık sahteleri bile yapılıyorken hele bir de zenginler son dünya finansal çöküşünde para kaybetmişken artık servetlerini koruma yönünde yatırım yaparken yakında bu iki eskici batar diye düşünmüştüm.geçenlerde yine o dükkanların önünden geçiyordum baktım ikisi de dükkanlarına kiralık levhası asmışlar!!!

  • 09 Nisan 2013 11:47

    Şiş'i çevir piliç yanmasın. Yakında yabancılar JP Morgan'ın ofislerini basarlarsa şaşırmayın!