E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJP Morgan'dan yatırımcılara uyarı!---

JP Morgan'dan yatırımcılara uyarı!

JP Morgan'dan yatırımcılara uyarı!
07 Nisan 2016 - 15:54 borsagundem.com

JP Morgan, önümüzdeki 3 aylık süreçte yatırımcıları endişeli olması gereken 4 konuda uyardı

JP Morgan Varlık Yönetimi bugün müşterileriyle paylaştığı raporda dört konuya dikkat çekti.

Business Insider'ın haberine göre, kurum, önümüzdeki 3 aylık süreçte yatırımcıları endişeli olması gereken 4 konuda uyardı.

JP Morgan Varlık Yönetimi Avrupa Baş Stratejisti Stephanie Flanders, Ocak ayından bu yana dünyada yaşanan değişime dikkat çekerek yatırımcıları 4 konuya odaklanmaya çağırdı.

1. Merkez Bankalarının ertelemesi
Yatırımcılar yıla Çin piyasalarındaki ve petrol fiyatlarındaki düşüş ile Fed'den zamansız gelen faiz artırımıyla başladı.

Şu anda endişeler ABD ve Avrupa tüketim artışındaki yavaşlama ve ABD çekirdek enflasyonundaki artı.

2. Artan getiri savaşı alternatifleri destekliyor
Süregelen rekor düşük tahvil getirileri ve boğa piyasası, geleneksel varlıklardaki getirileri düşük tutarken, yatırımcıların daha az ilişkili getiri kaynaklarını keşfetmesi için iyi bir zaman yaratıyor.

3. Brexit ve ötesi
Yaklaşan Avrupa Birliği referandumuna ilişkin belirsizlik İngiltere kurumsal yatırımını, para birimini ve kısa vadeli faiz oranlarını etkiliyor.

Avrupa Birliği'nden çıkış yönünde oy, gelecek yıl büyüme oranını yarıya indirirken Avrupa aktivitesi üzerinde kayda değer bir etki yaratabilir.

4. Piyasalar Mars'tan, ekonomiler Venüs'ten
Hisse senedi piyasaları son dönemde ekonominin performansından kopuk ilerlerken ABD ile Avrupa'daki ana endeksler orantısız biçimde imalat ile enerjide kötü haberlerden etkilenmiş durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)