E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan'dan hisse senedi piyasaları için tahmin---

JPMorgan'dan hisse senedi piyasaları için tahmin

JPMorgan'dan hisse senedi piyasaları için tahmin
14 Haziran 2024 - 08:46 borsagundem.com

JPMorgan Asset Management analistleri, ABD pay piyasaları için tahminlerde bulundu. Analistler, 2024'ün ikinci yarısı itibarıyla Fed'in sıkılaştırma politikalarının azalması ile birlikte pay piyasalarında yükseliş bekliyor.

JPMorgan varlık yönetimi birimine göre 2024’e tarihi bir güçlü performansla giren ABD hisse senedi piyasaları yılın ikinci yarısında da koruyacak.

Bloomberg HT'nin haberine göre, aralarında David Kelly’nin de olduğu JPMorgan Asset Management stratejistleri, sağlam karlılıklar, Fed’in sıkılaştırma döngüsüne son vermesi ve ABD ekonomisinin gücünü korumasıyla birlikte önümüzdeki aylarda ABD hisselerinde yükseliş bekliyor.

Stratejistler yayımladıkları notta “Daha ılımlı yükselişler beklenmeli. Ancak sağlıklı karlılık büyümesi ve geniş değerleme dağılımı, hisse performansı için ortamın olumlu olmaya devam ettiğini gösteriyor” diye yazdı.

Stratejistler büyük ölçekli şirket hisselerinde alım tavsiyesi verirken değer ve büyüme hisselerinden oluşan bir portföy önerdi.

Boğa piyasalarında yapılan en yaygın 7 hata

 

Fed boğa piyasasının kilit dişlisi olmak istemiyor

 

Piyasalar FED kararlarından ne anladı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)