E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJuventus, Galatasaray'ı üzdü---

Juventus, Galatasaray'ı üzdü

Juventus, Galatasaray'ı üzdü
28 Kasım 2013 - 07:19 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı B Grubu'nda Juventus ile Kopenhag karşı karşıya geldi

Karşılaşmanın 29. dakikasında Juventus, Arturo Vidal'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. İLk yarıyı 1-0 önde kapatan Juventus'a 56. dakikada bir dönem formasını giyen Olof Mellberg cevap verdi ve skor 1-1 oldu.

Maçta durum 1-1 devam ederken, Olof Mellberg'un Fernandlo Llorente'ye müdahalesi ile penaltı düdüğü bir kez daha çaldı. Maçın 61. dakikasında Arturo Vidal beyaz noktanın başından topu bir kez daha ağlara gönderdi ve Juventus'u 2-1 öne geçirdi.

Attığı gollerle Juventus'a sevindiren 64. dakikada ise skoru 3-1'e getirdi. Bu golle Şilili futbolcu hat-trick yapmış oldu.

Juventus taraftarının önünde aldığı galibiyetin ardından puanını 6 yaptı ve Galatasaray'ı geçerek ikinclik koltuğuna oturdu. Kopenhag ise 4 puanda kaldı ve son sıraya geriledi.
Şampiyonlar Ligi'nde son hafta Juventus, Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacak. Kopenhag ise Real Madrid'i ağırlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAKETTİLER28 Kasım 2013 13:33

    Adamlar hakketti.İyi ki eleniyoruz daha fazla rezil olmadan.Türkçe anlamayan Aysal ve taifesine.GO HOME LET GS FREE