E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKadıköy'de gol yağmuru---

Kadıköy'de gol yağmuru

Kadıköy'de gol yağmuru
07 Ekim 2012 - 20:15 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş Şükrü Saracoğlu'nda kozlarını paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası'nda Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbide Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti.Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların tribünlerden izlediği maçta sarı lacivertlilerin ilk golü 13. dakikada Sow'un muhteşem rövaşatası ile geldi. 39. dakikada sağ kanattan atağa çıkan Gökhan Gönül düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkaran isim oldu.
57. dakikada Veli Kavlak ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Veli'nin atıldığı pozisyonda kullanılan serbest vuruşta oluşan karambolde Gökhan Gönül bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı.
Alex krizi nedeniye zor günler geçiren Fenerbahçe, bir haftada aldığı M'Gladbach ve Beşiktaş zaferi ile birlikte milli maçlar arası öncesi derin bir nefes almış oldu. Sarı lacivertliler lige verilen bir haftalık aradan sonra Bursaspor deplasmanına gidecek. Beşiktaş ise İnönü Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacak.
İŞTE KADROLAR
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo(Dk.69 Bekir), Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian, Meireles, Caner, Kuyt, Sow(Dk.69 Krasic)
BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Escude(Dk. 46 Holosko), Sivok, Uğur Boral(Dk. 56 Ersan Gülüm), Necip(Dk. 66 Hasan Türk), Olcay, Veli, Fernandes, Almeida
MAÇIN AYRINTILARI
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbide, ezeli rakiplerin teknik direktörlerini ilk kez derbide karşı karşıya getirdi. Yıllarca, şu an çalıştırdıkları takımlarda futbolcu olarak ter döken ve sembolleşen iki deneyimli teknik adam, derbi tarihinde ilk kez takımlarının başında birlikte görev yapıyor.
KADIKÖY'DE İLK CEZALI DERBİ
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini, sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar tribünde izledi.Sarı-lacivertli takım, Kadıköy'de ilk cezalı derbisine çıkarken, kadın ve çocuk taraftarlar biletleri iki gün öncesinden tükenen karşılaşmaya büyük ilgi gösterdiler. Erken saatlerden itibaren stat çevresine gelen kadınlar ve çocuklar, coşkuyla maç saatini beklerken, stada alınmaya başladıktan sonra da coşkularını tribünlere taşıdılar. Tribünlerde yer yer az sayıda boşluklar oluştu.
İKİ TAKIM TARAFTARLARI TRİBÜNDE BİRLİKTE
Beşiktaşlı çok sayıda kadın taraftar da maça geldi. Stat çevresinde Fenerbahçe formalı kadın taraftarlarla birlikte üzerinde Beşiktaş formalı kadın taraftarlar da yer aldı.
ALEX'E DESTEK
Fenerbahçeli taraftarlar, stat çevresinde yaptıkları tezahüratlar ve ellerinde taşıdıkları dövizlerle takımdan ayrılan Alex de Souza'ya destek verdiler.
Kadın taraftarlar, maça giremeyecek olan erkek taraftarlarla stat çevresinde dolaşarak “I Love You Alex” tezahüratları yaptılar. Taraftarların ellerinde taşıdıkları pankart ve dövizlerde de Alex'in fotoğraflarının yanı sıra “Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Alex de Souza”, “01.10.2012 Bu tarih unutulmayacak, elbet hesabı sorulacak”, “Üzülme büyük kaptan Alex de Souza. Bu taraftar seni sonsuza dek kadroya almıştır” yazıları yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)