E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKadıköy'de kabus... Stat 'istifa' ile inledi---

Kadıköy'de kabus... Stat 'istifa' ile inledi

Kadıköy'de kabus... Stat 'istifa' ile inledi
21 Ağustos 2013 - 20:27 borsagundem.com

Fenerbahçe, Arsenal'i Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladı… Sahada şok üstüne şok yaşandı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı Arsenal'e 3-0 mağlup oldu. Londra'da 27 Ağustos akşamı oynanacak olan rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkan sarı lacivertliler, 51. dakikada Gibbs, 64. dakikada Aoron Ramsey ve 77. dakikada Giroud'nun penaltı golüne engel olamadı. Kadıköy’de şok bir mağlubiyet alan sarı lacivertliler gruplara kalma şansını mucizelere bıraktı. Taraftar maçın sonunda "Yönetim istifa" diye bağırdı
Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetti.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dakika 1 Mücadeleye konuk ekip Arsenal başladı…
Dakika 9 Fenerbahçe atağında Dirk Kuyt ofsayta yakalandı.
Dakika 18 Santiago Cazorla topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş olmadı.
Dakika 32 Rakibeni yaptığı istem dışı müdahaleden dolayı Pierre Webo sarı kartı görüyor. Maça devam edemeyen Koscienly yerini Jenkinson'a bıraktı.
Dakika 45 İlk yarı golsüz sona erdi.
Dakika 46 Fenerbahçe'nin vuruşuyla ikinci yarı başladı.
Dakika 49 Dirk Kuyt için gol şansı. Ancak isabetsiz bir vuruş.
GOL Arsenal 51. dakikada Gibbs'le golü buldu. Fenerbahçe: 0 - Arsenal: 1
Dakika 59 Fenerbahçe, Pierre Webo ile yükleniyor, ancak Webo'nun şutu farklı şekilde auta gitti.
GOL Arsenal 64. dakikada Aaron Ramsey'le 2. golü buldu. Fenerbahçe: 0 - Arsenal: 2
GOL Arsenal 77 dakikada Giroud'un kullandığı penaltıdan kazandığı golle farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe:0 - Arsenal:3
Dakika 90+3 Maçın bitiş düdüğü çaldı.
İŞTE İLK 11’LER
FENERBAHÇE: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Walcott, Rosicky, Cazorla, Giroud.
WENGER: F.BAHÇE’YE SAYGI DUYUYORUZ
Arsenal hocası Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçı öncesi yaptığı açıklamada F.Bahçe’nin çok kaliteli bir takım olduğunu, rakiplerine saygı duyduklarını söyledi. Wenger, ligde cumartesi günü aldıkları Aston Villa yenilgisinin ardından çok hızlı bir şekilde toparlanmak istediklerini belirterek, “F.Bahçe’ye saygı duyuyoruz. Kuyt, Meireles, Yobo, Sow ve Alves gibi önemli isimlere sahipler. Kaliteli bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.
4 maç daha var
Şampiyonlar Ligi’nde play off ilk maçları bu akşam tamamlanacak. Tamamı 21.45’te başlayacak günün programı şöyle: D.Zagreb-A.Wien, Ludogorets Razgrad-Basel, Schalke 04-PAOK, Steaua Bükreş-Legia Varşova.
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE KATILMAK ÖNEMLİ
Sarı lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi’nde yer alabilmesi için sadece Arsenal’i elemesi yetmiyor. CAS duruşmasında da Fenerbahçe’nin zaferle çıkması şart. Özellikle Lozan’daki sınavın kaybedilmesi, Avrupa’ya veda anlamına geliyor.
F.Bahçe cephesi kalabalık bir delegasyon ile CAS duruşmasının yapılacağı Lozan’a gitti. Ancak yolculuk başlamadan önce Başkan Aziz Yıldırım, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne uğradı. Yıldırım uçağının kalkmasından kısa bir süre önce futbolcularına moral vermek için tesislere geldi. Başkan Yıldırım, Lozan’a uçsa da aklının Arsenal maçında olduğunu ifade ederek futbolculara, “Önemli bir maça çıkacağız. Hepinize başarılar diliyorum.
Mücadele bizim açımızdan çok anlam ifade ediyor. Şampiyonlar Ligi’ne katılmanız hem ekonomik hem de kulübün geleceği açısından çok önemli” dedi.
KARAR 28 AĞUSTOS’TA AÇIKLANACAK
Yıldırım’ın sözlerini dikkatle dinleyen futbolcular da galibiyet sözü verdi. Futbolcular Arsenal’e hazırlanırken, sarı lacivertli hukukçular da çok yoğun bir CAS mesaisi yaptı. İki gün sürmesi beklenen duruşma için Lozan’a çok sayıda tanık götürülürken dün akşam Martens Hukuk Bürosu avukatları ile bir araya gelen Aziz Yıldırım ile hukukçular, savunmaya son şeklini verdi.
CAS prosedürü doğrultusunda kamuoyuna kapalı olarak gerçekleşecek duruşmalara, kulüp temsilcileri katılacak. Fenerbahçe ile ilgili karar 28 Ağustos’ta verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GENÇ FB22 Ağustos 2013 08:40

    HATIRLAYIN,İKİ SENE ÖNCE GALATASARAY LİGDEN DÜŞECEK DURUMDAYDI SONRA NE OLDUDA BU HALE GELDİ.1 ADNAN POLAT GİTTİ ÜNAL AYSAL GELDİ FATİH TERİMİ GETİRDİ YANİ YÖNETİMİN MANTALİTESİ DEĞİŞTİ VE SONUÇ ORTADA.FENERBAHÇEYE GELELİM 15 YILDIR TAKIMIN BAŞINDA AZİZ YILDIRIM 15 TEKNİK DİREKTÖR 15 YILDA AVRUPADA SIFIR BAŞARI.ÇÖZÜM AZİZ YILDIRIM VE EKİBİ DERHAL GİTMELİ YENİ YÖNETİM GELMELİ SONRASI ALLAH KERİM

  • ergun22 Ağustos 2013 00:15

    Futbolda bu kadar para harcayıpta bu kadar başarısız olmakta ayrı bir başarıdır...!

  • anadolu22 Ağustos 2013 00:11

    Neyin hesabını yapıyorsunuz...Ne Avrupası...Hadi ordan...

  • FB çe taraftarları.22 Ağustos 2013 00:00

    Zaten şansı varmıydıki geçen seneki kadro daha iyiydi basının yapmışolduğu anketlere bizler katılarak oskar ama aziz başkan yanalın istediği emenikeyi tercih etti şidi ise beraber bu takımın başından giderler.

  • BRS21 Ağustos 2013 23:30

    FENER BU YIL LİGTEN DÜŞER Mİ ACEP GELENDEN GİDENDEN 3 YİYOR

  • ekiŞ21 Ağustos 2013 23:29

    Dışarıda Fener hep aynı fener,ne bekleniyorduki...?Malum işler dışarıda olmuyor...!

  • FB çe taraftarları.21 Ağustos 2013 23:27

    Zaten konya maçından belliydi halen arsun yanalı bu takımın başında tutuyorlar ulan sen ŞAMPİYONLAR liginde yanallanmı oynayacaksın adamın ne başarısı var hiçdeğilse başarısı olan bir teknik direktörü getirseydiniz.yakında millet istifa istifa diye bağırmaya başlarsa şaşırmayın.aziz başkan sen bu takımın başından gitmedikten sonra bu takımdan bir cacık olmaz.sen vede seni destekleyenlerin hepsigitmeli.

  • MUSTAFA21 Ağustos 2013 23:20

    YARIN FENER 25 E YOLCULUK YAPAR ARTIK CAS DA OLUMSUZ OLURSA 20 Lİ RAKAMLAR UZAK DEĞİL