E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKaka'yı al başkan...---

Kaka'yı al başkan...

Kaka'yı al başkan...
08 Aralık 2012 - 22:28 borsagundem.com

Fatih Terim ara transfer döneminde Ünal Aysal'ın kendisine Diego ve Sneijder'i önerdiğini kendisinin Kaka'yı istediğini söyledi

Deneyimli teknik adam Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen Sneijder ve Diego'nun Başkan Aysal tarafından önerildiğini ancak kendisinin Kaka'yı istediğini ifade etti. Terim basın toplantısında ara transfer dönemi ile ilgili açıklamada bulunurken şu ifadeleri kullandı: "Bir oyuncuya ihtiyacımız olursa başlarız söylemeye. Bir tanesi doğru bugüne kadar yazılanlardan. Diego veya Sneijder nerden çıktı, nasıl oldu bilmiyorum ben de şunu söyleyeyim başkanım bana iki oyuncuyu da önerdi, ben de bunların yerine Kaka'yı istediğimi söyledim." şeklinde konuştu.
SİVAS MAÇI AÇIKLAMALARI
Braga hedef maçından sonra çok kolay geçmesini beklemiyordum. Sivasspor'un kalitesi gücü çok net olarak herkesçe bilenen bir şey. Zorlu deplasmanda Braga maçı sonrası konsantre kaybı olabilirdi ama müthiş özveri ve mücadele gösterdiler. Korkularım olmadı. İyi mücadele ettiler. Önemli olan buydu. Tam bir takım gibi, liderliği bırakmak istemeyen, birkaç kulvarda gidecek bir takım olduklarını gösterdiler. İyi düşünmüşler, iyi çalışmışlar. Müthiş özveriyle kazandılar.
Sivasspor'a teşekkür etmek gerekiyor. Bizi çok iyi misafir ettiler, ağırladılar. Çok teşekkür ediyorum. Onun dışında oyuncularımı tebrik ediyorum.
Braga maçı sonrası İstanbul'a dönmemek benim düşüncemdi. Maçtan sonra vazgeçiriyorlardı ama vazgeçmedim. Artık dönebiliriz. Burak ve Umut'un performansıyla ilgili soru ve 'Böyle golcülere sahip olmak çok fazla teknik direktöre nasip olmaz' yorumu üzerine ise Terim, "Çok fazla teknik direktör bu kadar çok atak oyuncusunu almaz. Seçimlerimiz doğru demek ki. Elmander de forma girecektir. Sakatlığın ona zararı oldu. Hatta Sercan'ı da oynatabilirsek 2-2 paylaşmış oluruz. Görev verdiğimiz arkadaşlarımızın göreve hazır olması çok pozitif bir şey. Ne kadar çok alternatifimiz olursa daha iştahlı oynayabiliriz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)