E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKaleci Volkan otobüsü bastı ---

Kaleci Volkan otobüsü bastı

Kaleci Volkan otobüsü bastı
24 Şubat 2013 - 23:35 borsagundem.com

F.Bahçe – Kasımpaşa maçı bitti, kavga başladı… Milli kaleci kime kızdı, neler yaşandı

Kasımpaşalı Yalçın Ayhan ile Volkan Demirel'le maç çıkışında birbirlerine girdiler. Maçın hemen ardından koridorda karşılaşan ikiliden Volkan Demirel'in "Senin benimle ne sorunun var" dediği Yalçın'ın ise Demirel'e yanıt vermediği öğrenildi. Koridorlarda yaşanan gerilim maç çıkışında da devam etti. Senad Ok’un Milliyet’teki haberine göre Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel Kasımpaşa takım otobüsünün bulunduğu bölüme gitti. Burada yaşanan kavgayı Kasımpaşalı ve Fenerbahçeli oyuncular ayırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • maraz25 Şubat 2013 11:18

    bunlar küfürde eder basarda abi.bunlar derebeyi abi.bunların t.f.f. tarafından dokunulmazlığı var.tüpcünün azize karşı mutlaka ama mutlaka kepeliği var.yoksa kör olan,sağır olan bile herşeyin farkında lakin tüpcü uzayda sanki.sonuç:kepe ağbi.

  • 25 Şubat 2013 00:44

    22 kişi bir topun peşinde koşuyor, milyonlar seyrediyor, bu sayede o 22 kişi çok zengin oluyor, güzel kadınlarla evlenip güzel lüks evlerde oturuyor, lüks arabalara biniyor, o milyonlarca malın sayesinde. volkana bakın ne özelliği var, top tutabilme özelliği, karpuzcu da karpuz tutuyor. insanlığa ne katkısı var? ne vermiş ki topluma?