E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKamer Genç o geceyi anlattı---

Kamer Genç o geceyi anlattı

Kamer Genç o geceyi anlattı
28 Kasım 2013 - 15:50 borsagundem.com

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Japonya Büyükelçiliği'nde yaşananları anlatarak kendisi hakkında bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Japonya Büyükelçiliği'nde yaşananları anlatarak kendisi hakkında bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a hakaret etmediğini, “özür dilenecek” bir şey olmadığını belirterek, “Linç kampanyası ile karşı karşıyayım. Onların benden özür dilemesi lazım. 3 tane polis bana saldırdı” derken, “Bu ruh bu bedenden çıkmadıkça ben bunların yolsuzluklarını, suistimalleri, hukuksuzluklarını her zeminde dile getiririm. Eğer beni öldürürlerse kurtulurlar benden” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı28 Kasım 2013 19:31

    ağlak akp mağduriyet edebiyatı yapmaktan bıkmadı, ayak takımı dilenci sınıfı. hep belaltından vurmaya çalışıyorlar, çünki belüstü güreşecek cesaretleri yok. yalancı, riyakar, dolandırıcı deniz fenerlerine akp denir

  • sen de hata yok seni götürende hata...28 Kasım 2013 16:00

    sen ağzını bile açmamışsındır.