E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak‘Kampanyalı konutları alt gelirli aldı’---

‘Kampanyalı konutları alt gelirli aldı’

‘Kampanyalı konutları alt gelirli aldı’
03 Eylül 2016 - 06:29 borsagundem.com

Ali Ağaoğlu, darbe girişimi sonrası Emlak Konut'un sektörü canlandırmak için düzenlediği kampanyada en çok satışın alt gelir grubuna yapıldığını söyledi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Emlak Konut GYO’nun darbe girişimi ardından sektörü canlandırmak ve vatandaşı uygun koşullarla ev sahibi yapmak için düzenlediği 0.70 faiz oranı, 120 ay vadeli kampanyasına ilişkin, en çok satışın alt gelir grubuna yapıldığını söyledi.

Ağaoğlu, “Cirolarla satışı karşılaştırdığınız zaman satışın çoğunluğunun 500 bin liranın altındaki konutlarda yoğunlaştığını göreceksiniz” dedi. emlak Konut GYO’nun 30 projede 15 bin konut ve ticari alan için 1 Ağustos 2016’da başlattığı “tarihi” kampanyasını AA muhabirine değerlendiren Ağaoğlu, kampanyanın sadece yüksek gelir grubuna hitap eden konutlarda uygulandığı eleştirilerine katılmadığını söyledi.

Ağaoğlu, “Emlak Konut 1 Eylül’da satış sonuçlarını açıkladı. Özellikle alt gelir grubundaki satış daha fazla oldu.

‘Halk değerlendirdi’

Metrekaresi 3 bin lira civarında olan projelerin satış hacmi çok daha yüksek gerçekleşti. Bu kampanyanın zenginlere yaradığı iddiasına katılmıyorum, bu doğru değil” diye konuştu. Vatandaşların 300 bin lira civarındaki konutlara rağbet gösterdiğini ifade eden Ağaoğlu, “Cirolarla satışı karşılaştırdığınız zaman satışın çoğunluğunun 500 bin liranın altındaki konutlarda yoğunlaştığını çok net göreceksiniz. Emlak Konut kampanyası Türkiye için gerçekten güzel bir kampanya oldu. Halk da bunu güzel değerlendirdi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)