E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKanadalı Condor, Gelibolu'da doğalgaz üretimine başladı---

Kanadalı Condor, Gelibolu'da doğalgaz üretimine başladı

Kanadalı Condor, Gelibolu'da doğalgaz üretimine başladı
20 Aralık 2017 - 23:45 borsagundem.com

Condor Petroleum Inc. Poyraz Tepe alanındaki doğalgaz üretiminin başladığını duyurdu.

BORSAGUNDEM.COM

Kanada Merkezli bir petrol ve gaz şirketi olan ve Kazakistan ve Türkiye'de arama faaliyetleri yürüten Condor Petroleum Inc. yüzde 100 hissesine sahip olduğu Poyraz Tepe alanındaki doğalgaz üretiminin başladığını duyurdu.

Poyraz Tepesi gaz alanında halen nihai devreye alma faaliyetlerinin devam etmesi ve ekipman ayarlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların devam etmesi nedeniyle gaz akışının sınırlı düzeyde olduğu belirtildi.

Poyraz Sırtı gaz sahası, Türkiye'nin batısında Gelibolu Yarımadası'nın kıyısında yer alır. Condor sahanın mülkiyetini Mart 2016'da satın aldı ve daha sonra 15-MM scfd kapasiteli bir işleme tesisi kurdu. Tesis 16 km'lik boru hattını Türk doğal gaz hattına bağlı şekilde tasarladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necdet Akalın21 Aralık 2017 21:04

    Böyle ensemize vururlar ekmeğimizi elimizden alırlar.Bu ne biçim iş ya anlamak mümkün değil adamlar memleketteki doğalgazı çıkarıp yine bize satıyorlar.Yani Türkiye keriz bir ülke mi ????? Bunun açıklaması yok yani böyle bir durumda olan kişiye keriz derler.Bence Guiness rekorlar kitabına girebiliriz.Nerde devlet nerde millet.