E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKAPATILAN RAYMOND ÇALIŞANLARI HANGİ KURUMA GEÇİYOR?---

KAPATILAN RAYMOND ÇALIŞANLARI HANGİ KURUMA GEÇİYOR?

KAPATILAN RAYMOND ÇALIŞANLARI HANGİ KURUMA GEÇİYOR?
09 Haziran 2009 - 10:57 borsagundem.com

Vergi borçları ve yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle SPK tarafından faaliyetleri durdurulan Raymond James çalışanları yabancı bir kurumda toplanıyor

Türkiye’nin en önemli aracı kurumları arasında olmasına rağmen Maliye ile sorunlar yaşayan ve mali sıkıntı içine giren Raymond James’in çalışanları BGC Partners Menkul Değerler’de toplanıyor. Raymond James eski Araştırma Müdürü ali Rıza İncekara’nın genel müdür olarak görev aldığı BGC Parners’ın son transferi Özgür Altuğ. Askerlik görevini tamamlayan Altuğ, önümüzdeki günlerde kurumda yeni görevine başlayacak. Bir dönemler yabancıların ve yerli büyük oyuncuların yoğun işlem yaptığı Raymond James gibi dev bir kurumu uçurumun kenarına getiren yönetici ve çalışanların BGC’de toplanması kafalarda soru işaretlerine neden oluyor… “Bakalım burada başarılı olabilecekler mi?” şeklinde yorumlar yapılıyor… Bu arada, As Menkul Kıymetler’i satın alarak Türkiye pazarına giren BGC Partners, aracı kurumun ismini 19 Nisan 2007 tarihli Genel Kurul kararı ile BGC Partners Menkul Değerler olarak değiştirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)